Σειρά επαφών σε Κω και Κάλυμνο είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Σειρά επαφών σε Κω και Κάλυμνο είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Σειρά επαφών σε Κω και Κάλυμνο είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Στην Κω συνοδεία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Διδασκάλου Γιώργου είχε συναντήσεις με τους φορείς του νησιού αλλά και πλήθος συμπολιτών μας για τα προβλήματα του νησιού.

Ο κ. Παππάς δήλωσε μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε: Με τον κ. Διδασκάλου συζητήσαμε για τα ζητήματα που είχαμε τονίσει στη συνάντηση που είχαμε προ ολίγων ημερών στο Υπουργείο, πως χρειάζεται η συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού για την αποκατάσταση αλλά και τον άμεσο καθαρισμό όλων των αρχαιολογικών μνημείων καθώς και των εκκλησιών της Κω.

Ο Γεν. Γραμματέας του υπουργείου, διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει η απαραίτητη συμβολή έτσι ώστε να αναδειχθούν αυτά τα τόσο σημαντικά μνημεία της Κω.

Επιπλέον βρέθηκα με πλήθος συμπολιτών μας και αντάλλαξαμε απόψεις και συζητήσαμε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον Έβρο και στα νησιά μας, αλλά και τις προοπτικές της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης της Κω με νέες- καινοτόμες ιδέες και οι οποίοι επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι πιστεύουμε: ότι η Ελλάδα έχει ισχυρή και αποφασιστική κυβέρνηση και οι Έλληνες έχουν εμπιστοσύνη στο κυβερνητικό έργο.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο Κω και σύσκεψη με το Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, ενώ επισκέφτηκα και το Επαρχείο όπου συνομίλησα με τον Έπαρχο Κω κ. Καμπανή Γιώργο. Είχα επίσης την τιμή να συναντήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, το διοικητή του νοσοκομείου Κω κ. Βασιλειάδη Σταμάτη , το Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Θεοδώρου Μανώλη, τον Λιμενάρχη Κω κ. Χαμέτη Παντελή , το Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Κω κ. Γιάννη Καρδαρά, το Διοικητή της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Πίπερη Βαγγέλη , τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Χόνδρο Κωνσταντίνο, την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Σβύνου Κωνσταντίνα καθώς και το Δημοτικό Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΑΝΕΜ κ. Ψύρρη Γιώργο. Σήμερα βρίσκομαι, στο νησί των σφουγγαράδων μας, την μαχητική Κάλυμνο, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου και θα πραγματοποιήσω εθιμοτυπικές επισκέψεις στις αρχές του νησιού.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος αφού στην Κω και την Κάλυμνο έλαβα ένα μήνυμα ιδιαίτερης συσπείρωσης και πίστης στις κυβερνητικές πολιτικές.

Οι κάτοικοι, οι φορείς, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, επιτελούν άριστα το έργο τους και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Τα νησιά μας δίνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως δεν αφήνουμε κανέναν να εκμεταλλευτεί την πατρίδα μας και να αμφισβητήσει την εδαφική μας ακεραιότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν τις τελευταίες μέρες για να διαφυλάξουν τα σύνορά της Ελλάδος και να προστατεύσουν τα Δωδεκάνησα αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»