Στο γηροκομείο το φωνητικό σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου

Στο γηροκομείο το φωνητικό σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου

Στο γηροκομείο το φωνητικό σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 856 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής –πέραν της πολιτιστικής- δράσης που επιδεικνύει το Φωνητικό Σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Χαραλάμπειο Γηροκομείο Ρόδου την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και οργάνωσε για τους απόμαχους της ζωής που φιλοξενούνται εκεί, ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα με παλιά κι αγαπημένα τραγούδια υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση του μαέστρου Αντώνη Κυζούλη.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Παύλος Μπακίρης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης. Πολύ γρήγορα η βραδιά μετατράπηκε σε πραγματική γιορτή, τόσο για τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος όσο και για τα μέλη του άξιου προσωπικού του, αλλά και του φωνητικού συνόλου, που όχι μόνο τραγούδησαν, αλλά και χόρεψαν με τα τραγούδια που είχαν επιλεγεί για τον σκοπό αυτό.


Ακόμα μεγαλύτερη νότα κεφιού και χαράς έδωσαν οι μουσικοί Κυριάκος Κωνσταντάκης με το ακορντεόν του και Νεκτάριος Κωνσταντάκης με το βιολί του, που ξεσήκωσαν τους πάντες σε κανονικό γλέντι και οι παραδοσιακοί χοροί διαδέχτηκαν τα βαλς… Τέλος, για να ολοκληρώσουν την ξεχωριστή αυτή βραδιά, τα μέλη του φωνητικού συνόλου πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους ένα πλούσιο μπουφέ φαγητών και γλυκών, που δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο...


Τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων ήταν η ανταμοιβή για τη συγκέντρωση και η χαρά ήταν αμφίδρομη… Οι απόμαχοι της ζωής δικαιούνται λίγης χαράς σε καθημερινή βάση κι όχι μόνο τις γιορτές. Και τα μέλη του φωνητικού συνόλου νιώθοντας ότι έχουν υποχρέωση να τους την προσφέρουν, τους την πρόσφεραν και με το παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων