Στη Ρόδο σήμερα η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

Στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα το πρωί η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, αναφορικά με τη νέα Προγραμματική Σύμβαση για τη Μεσαιωνική Πόλη.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της υπουργού όπως έχει ανακοινωθεί είναι το εξής: 

" Ώρα άφιξης της στο αεροδρόμιο περίπου 09.45.

Στη συνέχεια η Υπουργός θα επισκεφθεί την Αρχαιολογική Υπηρεσία Ρόδου και την Π.Πόλη.

Στις 17.00 θα μεταβεί στο Δήμο Ρόδου και στις 19.00 θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την παγκόσμια ημέρας της γυναίκας .Το εορταστικό πρόγραμμα περιλάμβανει χαιρετισμούς από τους συνδιοργανωτές, ομιλίες για την ημέρα της γυναίκας και παράσταση από τη θεατρική ομάδα Λέρου με το έργο ''Άλκηστη " σε σκηνοθεσία Λευτέρη Διαμαντάρα.

Ύστερα από επικοινωνία που είχα πριν από λίγο με το Υπουργείο Πολιτισμού, σας ενημερώνω ότι στις 20.45 θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Mediterranean για συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή Δωδεκανήσου(πρώην ΝΟΔΕ). Τη Δευτέρα στις 10.00 έχει προγραμματιστεί Σύσκεψη στην Περιφέρεια, μετά το πέρας της οποίας η Υπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου .Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λίνδο και από εκεί στο αεροδρόμιο από όπου θα αναχωρήσει για την Αθήνα με απογευματινή πτήση.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου Έφη Χαραλαμποπούλου"