Χαμός πάει να γίνει στο πρωτάθλημα της Football League μετά τα τελευταία αποτελέσματα

Χαμός πάει να γίνει στο πρωτάθλημα της Football League μετά τα τελευταία αποτελέσματα, περισσότερο στον αγώνα για την άνοδο, με αρκετούς… μνηστήρες.

Ο Διαγόρας λοιπόν κέρδισε στον Βόλο τον Ολυμπιακό και τώρα είναι, κατά κάποιον τρόπο, υποχρεωμένος να κυνηγήσει την άνοδο με διαφορά μόλις δύο βαθμούς από τον δεύτερο Ιωνικό.

Το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» που βρίσκονται στην 3η θέση, δεν είναι δύσκολο για τις επόμενες τρεις και τελευταίες αγωνιστικές, θα μπορέσουν όμως να πάρουν μόνο νίκες;

Τέτοια ερωτήματα αδυνατώ και δεν έχω τα …κότσια να τ’ απαντήσω, γιατί φέτος είδαμε πράματα και θάματα στην κατηγορία και κάτι σκαμπανεβάσματα φοβερά από αρκετές ομάδες.

Δεν είναι μόνο ο Διαγόρας  μ’ ένα σωρό ισοπαλίες εντός έδρας και οι πολύτιμοι χαμένοι βαθμοί, όπως αποδείχτηκε. Τίποτα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για τη συνέχεια την τόσο ενδιαφέρουσα.

Με τους …ψιθύρους όμως περί αναδιάρθρωσης, υπάρχει περίπτωση ανόδου κι άλλης ομάδας από τη Football League, κι έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας ξημερώνει και πώς θα διαμορφωθεί την επόμενη σεζόν ο «χάρτης» του ελληνικού,  επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Διαγόρας μπορεί να κάνει, αν το πιστέψει, την υπέρβαση και ν’ αποδείξει τη δυναμική του ως ομάδα πάνω απ’ όλα, ώστε να φέρει και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.