Μανώλης Παπαδημήτρης: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο!»

Τοποθέτηση για την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος του πρόσφατου αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Μανώλης Παπαδημήτρης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή χωρίς να …μασήσει τα λόγια του, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ως εξής:
«Αυτά που έγιναν μεταξύ των παικτών δεν τιμούν κανέναν. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Είναι δίκαιη η αποβολή μου. Παρασύρθηκα. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Παίζαμε ένα παιχνίδι τίτλου και είχαμε περισσότερα νεύρα απ’ ότι πρέπει με αποτέλεσμα να αντιδράσουμε όπως αντιδράσαμε. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Μεταξύ των παικτών δεν πρέπει να γίνονται αυτά ποτέ».

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι είπε τα ακόλουθα:
«Ο Απόλλων κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερος από εμάς. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Δυστυχώς εμείς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κάναμε τρεις ήττες».
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, είπε:
«Αν και μαθηματικά έχουμε ελπίδες, ρεαλιστικά το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Οι έξι βαθμοί που έχει πάρει ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου είναι δύσκολο να καλυφθούν».

Ο Μανώλης Παπαδημήτρης, σχολίασε και την παραίτηση του Κώστα Πάττα:
«Ήταν δική του επιλογή να παραιτηθεί. Εμείς οι ποδοσφαιριστές στεναχωρηθήκαμε γι’ αυτό γιατί τον Κώστα τον αγαπάμε και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Προσωπικά τον ευχαριστώ για τα δυόμιση χρόνια που ήμασταν μαζί και που καταφέραμε να πάρουμε την ομάδα από εκεί που κινδύνευε και να την κάνουμε να πρωταγωνιστεί».

Η παραίτηση του Πάττα
«Υπέβαλα την παραίτησή μου στη Διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσων. Η οποία έγινε δεκτή.
Σαν Κώστας Παττας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στην κοινωνία των Μαριτσών και έπειτα στο πρόεδρο Μανώλη Παπαδημητρη του Ελευθερίου καθώς και σε όλο το συμβούλιο που συνεργαστήκαμε μαζί αυτά τα 2,5 χρόνια. Εγώ σας Κώστας το χάρηκα πραγματικά και εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΗΡΑΚΛΗ σε άλλο επίπεδο. Κάτι που το καταφέραμε όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου γιατί εμείς ξέρουμε.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους παίκτες μου, που αυτοί άλλαξαν το επίπεδο του Ηρακλή.

Υ. Γ 1) Βαρεθήκαμε τα συγνώμη, όποιος θέλει το προκαλώ να δούμε όλα τα βίντεο.
Υ. Γ 2) Πρόεδρε όταν πηγές να κάνεις το παραπάνω βήμα, σου είπαν κάτσε στα αυγά σου.
Υ. Γ 3) Προσέχετε όλοι εσείς που σας το ταξανε για του χρόνου μην μπερδευτείτε
Υ. Γ 4) Μην στεναχωριέσαι, όλα καλά”.

«Κώστα, σε ευχαριστούμε»
Έγγραφη τοποθέτηση με αφορμή την παραίτηση του Κώστα Πάττα έκανε χθες ο πρόεδρος του Ηρακλή Μανώλης Παπαδημήτρης. Συγκεκριμένα:
«Ως πρόεδρος του  Ηρακλή Μαριτσών και προσωπικός φίλος του Κώστα Πάττα θα ήθελα να πω και εγώ δυο λόγια για αυτόν τον πάνω απ’ όλα σπουδαίο άνθρωπο. Ήρθε στην ομάδα του Ηρακλή στην δύσκολη στιγμή που βαθμολογικά κοντεύαμε να φθάσουν στον υποβιβασμό. Το πίστεψε και όχι μόνο αυτό... Έκανε και εμάς να το πιστέψουμε και τα κατάφερε. Την επόμενη χρονιά με ελάχιστες προσθήκες, καταφέραμε να παλέψουμε με μια ομάδα που λέγεται Ρόδος.

Καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι τον βαθμολογικό πίνακα. Κάνοντας όλη αυτή την πορεία, το σημαντικότερο όφελος που είχαμε ήταν να κερδίσουμε την υποστήριξη παρά πολλών φιλάθλων που γέμισαν και γεμίζουν εντός και εκτός έδρας τα γήπεδα. Καταλήγοντας λοιπόν στη φετινή χρονιά ο Ηρακλής έφθασε στην κορυφή. Σχεδιάσαμε λοιπόν την ομάδα με σκοπό το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μέχρι και σήμερα λοιπόν, βρισκόμαστε μέσα και στους δυο στόχους μας. Παλεύοντας ποδοσφαιρικά και με το κούτελο καθαρό. Δυστυχώς, πολλοί αστάθμητοι παράγοντες  μας στέρησαν τη δυνατότητα να ζήσουμε το όνειρο. Σε ευχαριστώ λοιπόν Κώστα Πάττα για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί. Μα πάνω απ’ όλα το ευχαριστηθήκαμε και το χαρήκαμε όλο αυτό το ταξίδι της πορείας του Ηρακλή. Μπορεί να χάσαμε τη μάχη, δεν χάσαμε τον πόλεμο».