Συνεχής ανοδική πορεία του Αγήνορα

Το χάλκινο μετάλλιο στα -32κ. κατέκτησε η Χαριτωμένη Καρανικόλα  με τα χρώματα του Αγήνορα Ρόδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο για την κατηγορία των Κορασίδων β’, που διεξήχθη στη Λάρισα στις 28 Φεβρουαρίου.

Η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών-αθλητριών του συλλόγου:
-Στην κατηγορία Παίδων β’ και τα -55κ., οι Ιωάννης Αναστασάκης και Παναγιώτης Σαρακοστινός έφτασαν στα προημιτελικά για το χάλκινο μετάλλιο, κατακτώντας την 7η θέση στην κατάταξη.

-Στην κατηγορία Κορασίδων β’ και τα -44κ., οι Μαργαρίτα Μπάκο και Όλγα Χριστοπούλου  έφτασαν στα προημιτελικά για το χάλκινο μετάλλιο κατακτώντας και αυτές  την 7η θέση στην τελική κατάταξη.

-Στην κατηγορία Παίδων β’ και τα -38κ. με συμμετοχή 29 αθλητών, ο Νικόλαος Αλμασίδης έφτασε στα προημιτελικά για το χάλκινο μετάλλιο και πήρε την 8η θέση στην κατάταξη. Στην ίδια κατηγορία, ο Εμμανουήλ Στεργενάκης αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα.

-Στην κατηγορία Παίδων β’ και τα -42κ. με 19 συμμετοχές, ο Ιωάννης Λουμάνης, έφτασε στα προημιτελικά για το χάλκινο μετάλλιο, όμως πήρε την 8η θέση στην κατάταξη.
-Στην κατηγορία Παίδων β’ και τα -34κ., ο Χρίστος Μωρόγιαννης αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα.

Ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής του Αγήνορα, Μιχάλης Κοντός, για την εμφάνιση της αποστολής, καθώς οι περισσότεροι αθλητές κι αθλήτριες έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε ένα τέτοιο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Ωστόσο δυναμική και ανοδική συνεχίζει να είναι η πορεία του συλλόγου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο στα δύο χρόνια λειτουργίας του, αφού η πρώτη  αποστολή το 2019 αποτελούνταν από τέσσερις αθλητές-αθλήτριες, και φέτος από εννιά.

Ο Αγήνορας συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, τους γονείς που συνόδεψαν και υποστήριξαν την αποστολή και φυσικά τον προπονητή, Μιχάλη Κοντό, που εκτός από το τζούντο, διδάσκει στα παιδιά τις αρετές του «ευ αγωνίζεσθαι», ήθος, σεμνότητα κι ευγενή  άμιλλα.