Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τριανταφύλλου

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιώργου Τριανταφύλλου, που πέθανε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα σε ηλικία 97 χρονών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Νιοχώρι και η ταφή θα γίνει στο παλιό νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», Αρ. λογ. EUROBANK: GR450260019000054020062734, Αρ. λογ. ALPHA BANK: GR1701401190119002002008641

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΥΨΗΛΑΝΤΗ
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στο άγγελμα του θανάτου του Γιώργου Τριανταφύλλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του προσφιλούς μου Γιώργου Τριανταφύλλου. Ενός από τους σημαντικότερους Δωδεκανήσιους επιχειρηματίες και πρωτοπόρο της Δωδεκανησιακής μεταποίησης. Η επιχειρηματική και κοινωνική του προσφορά θα αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τις νεώτερες γενιές. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει».

Ο Ν. ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ
Σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Γιώργου Τριανταφύλλου, ο κ.Νικολ. Φαρμακίδης επίτιμος πρόξενος της Ιταλίας στα Δωδεκάνησα, αναφέρει τα εξής: «Φεύγοντας από τη ζωή ο Ροδίτης Γιώργος Τριανταφύλλου, η κοινωνία μας έγινε πιο φτωχή. Ένας άνθρωπος που έλαμψε με την προσφορά του σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, ένας άνθρωπος που έγινε σημείο αναφοράς.

Για πολλά χρόνια εκπροσώπησε την Ιταλική Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, τιμώντας και αυτόν τον θεσμό, εμπλουτίζοντας τις σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης των δύο λαών.

Είναι ανεξίτηλο το πέρασμά του από τη Ροδίτικη Κοινωνία αφήνοντας ως παρακαταθήκη στους οικείους του την άπειρη και δίκαιη εκτίμηση των Ροδίων προς το πρόσωπό του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια».