Παναγιώτης Ζούνης: «Στόχος η πρώτη πεντάδα!»

Παναγιώτης Ζούνης:  «Στόχος η πρώτη πεντάδα!»

Παναγιώτης Ζούνης: «Στόχος η πρώτη πεντάδα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 315 ΦΟΡΕΣ

«Είναι κρίμα να τιμωρούνται παιδιά που έφαγαν ξύλο», σχολίασε για τους Αρφαρά και Αρέτογλου που είδαν την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών

Η κατάκτηση μιας θέσης μέσα στην πρώτη πεντάδα είναι ο ρεαλιστικός στόχος για τον Απόλλωνα Καλυθιών από εδώ και πέρα όπως δήλωσε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ζούνης.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ως εξής:

«Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ρεαλιστικά μπορούσε να είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα. Αλλά και μια θέση στην πεντάδα θα είναι επιτυχία για εμάς. Θα είναι σημαντικό και θα είμαστε ικανοποιημένοι με βάση και τον χαμηλό όριο ηλικίας που έχει το ρόστερ μας».

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει αύριο τον Αστέρα Παστίδας αλλά ο κ. Ζούνης δεν θα μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Τερζίου και Αρέτογλου οι οποίοι αναμένεται να τιμωρηθούν σήμερα από την Πειθαρχική Επιτροπή για τις κόκκινες κάρτες που είδαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών. Ο τεχνικός του Απόλλωνα αναφερόμενος στο θέμα αυτό, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Είναι κρίμα να τιμωρούνται παιδιά που δεν έκαναν τίποτα και έφαγαν ξύλο. Καθόντουσαν και έτρωγαν ξύλο για να μην τιμωρηθούν, χωρίς να αμύνονται και τελικά …θα τιμωρηθούν. Είναι πραγματικά εξωφρενικό.

Ο Τερζίου απέφευγε τις μπουνιές όπως φαίνεται και στο video ενώ ο Αρέτογλου ήταν κάτω και τον πατούσαν. Τα όσα αναφέρω έχουν να κάνουν καθαρά με τη διαιτησία και δεν έχω κανένα σκοπό να ξύσω πληγές και να επαναφέρω το θέμα. Δυστυχώς όμως τα όσα έγιναν στα Μαριτσά μας έχουν επηρεάσει και δεν μας έχουν αφήσει να χαρούμε πολύ τη μεγάλη επιτυχία που κάναμε να κερδίσουμε τον Ηρακλή».

-Φαντάροι παρουσιάστηκαν οι Αρφαράς, Τερζίου και Ροδίτης. Ο τελευταίος αναμένεται πάντως να δώσει το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι καθώς θα πάρει άδεια για το Σαββατοκύριακο.

-Τραπέζι στους ποδοσφαιριστές παρέθεσε προχθές το βράδυ η διοίκηση του Απόλλωνα. Η συνεστίαση έγινε σε γνωστή ταβέρνα των Καλυθιών και δεν σχετίζεται με τη νίκη στα Μαριτσά καθώς ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό.

Διαβάστε ακόμη

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18