Σάσα Γιόνοβιτς:  «Κλειδί τα εντός έδρας παιχνίδια!»

Την άποψη ότι τα δυο εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει ακόμα ο Διγενής (με Διαγόρα Βατίου και Αστέρα Παστίδας) είναι πολύ σημαντικά και μπορούν να αποτελέσουν «κλειδί» για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσει του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διγενή Σάσα Γιόνοβιτς.

Συγκεκριμένα, είπε:
«Είναι σίγουρα σημαντικά παιχνίδια και μπορούν να αποτελέσουν κλειδί για την παραμονή μας. Στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε και από εκεί και πέρα ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε από τα εκτός θα είναι ό,τι καλύτερο».

Μιλώντας για το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕ Κως, τόνισε τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι. Υπό πίεση καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν και το ζητούμενο για εμάς. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Κρατάμε στα χέρια μας την υπόθεση «παραμονή» αλλά δεν πρέπει να  εφησυχάσουμε όμως σε καμία περίπτωση.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που όλα είναι σημαντικά».
Αναφερόμενος γενικότερα στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, είπε:

«Ασφαλώς και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όταν ανέλαβα είχαμε τρεις πόντους και έχουμε κάνει την πορεία που έχουμε κάνει. Τα παιδιά έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Η πορεία αυτή οφείλεται αρχικά στα παιδιά και εν συνεχεία βέβαια και στη διοίκηση».