Γιάννης Κυπριώτης: «Η υγεία πάνω απ’όλα!»

Γιάννης Κυπριώτης: «Η υγεία πάνω απ’όλα!»

Γιάννης Κυπριώτης: «Η υγεία πάνω απ’όλα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

«Σίγουρα θα μείνουμε εκτός ρυθμού αλλά πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων μας!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον γενικό αρχηγό και «ψυχή» της ΑΕ Κατταβιάς Γιάννη Κυπριώτη και αφορά βέβαια στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την απόφαση να μπει στην …καραντίνα και το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Μπροστά στην υγεία πραγματικά όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Θα βαδίσουμε και εμείς όπως και όλοι οι υπόλοιποι, με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργίου Υγείας. Φιλοξενούμαστε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και όσο αυτό είναι κλειστό θα είμαστε και εμείς σε απραξία».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως αυτή η μεγάλη απραξία θα επηρεάσει τόσο πολύ την ομάδα του ώστε να κινδυνεύει να μπει σε μεγάλες περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της όταν με το καλό αρχίσουν και πάλι οι αγώνες, απάντησε ως εξής:
«Όλες οι ομάδες είναι σε απραξία οπότε δεν θα επηρεάσει μόνο εμάς. Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα είναι όλες οι ομάδες όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Σαν ΑΕ Κατταβιάς θέλουμε να ευχηθούμε να περάσει αυτό το θέμα με τον κοροναϊό όσο πιο γρήγορα γίνεται και χωρίς προβλήματα στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”