Γιάννης Κυπριώτης: «Η υγεία πάνω απ’όλα!»

«Σίγουρα θα μείνουμε εκτός ρυθμού αλλά πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων μας!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον γενικό αρχηγό και «ψυχή» της ΑΕ Κατταβιάς Γιάννη Κυπριώτη και αφορά βέβαια στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την απόφαση να μπει στην …καραντίνα και το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα: 

«Μπροστά στην υγεία πραγματικά όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Θα βαδίσουμε και εμείς όπως και όλοι οι υπόλοιποι, με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργίου Υγείας. Φιλοξενούμαστε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και όσο αυτό είναι κλειστό θα είμαστε και εμείς σε απραξία».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως αυτή η μεγάλη απραξία θα επηρεάσει τόσο πολύ την ομάδα του ώστε να κινδυνεύει να μπει σε μεγάλες περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της όταν με το καλό αρχίσουν και πάλι οι αγώνες, απάντησε ως εξής:
«Όλες οι ομάδες είναι σε απραξία οπότε δεν θα επηρεάσει μόνο εμάς. Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα είναι όλες οι ομάδες όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Σαν ΑΕ Κατταβιάς θέλουμε να ευχηθούμε να περάσει αυτό το θέμα με τον κοροναϊό όσο πιο γρήγορα γίνεται και χωρίς προβλήματα στον κόσμο».