Για βιασμό της συντρόφου του κατηγορείται 47χρονος Βούλγαρος

Για βιασμό της συντρόφου του  κατηγορείται 47χρονος Βούλγαρος

Για βιασμό της συντρόφου του κατηγορείται 47χρονος Βούλγαρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 743 ΦΟΡΕΣ

Παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών

Για το βιασμό σε βάρος της συντρόφου και συμπατριώτισσας του κατηγορείται 47χρονος αλλοδαπός Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται για να δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Ο 47χρονος Βούλγαρος παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου για τις κατηγορίες του βιασμού, της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης άπαξ τελεσθείσα και ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρεται να τέλεσε στις 16 Μαΐου 2016, 27 Ιουλίου 2016 και καθ’ όλο το χρονικό διάστημα από το Μάρτιο του 2016 έως και τις 29 Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 27 Ιουλίου 2016 και ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του στη Ρόδο μαζί με την 51χρονη (σήμερα) σύντροφο του από τη Βουλγαρία, αφού της έριξε μία μπουνιά στο στήθος στη συνέχεια την οδήγησε παρά τη θέληση της στο κρεββάτι όπου και αφού της αφαίρεσε τα ρούχα, ήρθε σε εξωσωματική επαφή μαζί της, παρά τη θέληση της, καθώς της κρατούσε ακινητοποιημένα τα χέρια και παράλληλα την απειλούσε λέγοντας της ότι θα της κόψει το κεφάλι, θα τη φάει, και ότι για όσο διάστημα είναι στο σπίτι του θα την κάνει ότι θέλει.

Ο 47χρονος Βούλγαρος κατηγορείται επίσης ότι στις 16 Μαΐου 2016, επιτέθηκε στη σύντροφο του χτυπώντας την στο αριστερό χέρι με μία μεταλλική κονσέρβα, προκαλώντας της σωματικές κακώσεις και δη εκδορές και μώλωπες στον αριστερό αντιβραχίονα.

Τέλος, το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2016 έως και τις 29 Ιουλίου 2016 απειλούσε τη σύντροφο του λέγοντας της «θα σε ψήσω να σε φάω, θα σε κάνω φέτες, θα σε πνίξω» προκαλώντας στην 51χρονη αλλοδαπή τρόμο και ανησυχία για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος του 47χρονου Βούλγαρου βρίσκεται σε ισχύ ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί από την ανακρίτρια Ρόδου, με το οποίο διατάσσεται σε περίπτωση σύλληψης του, η προσωρινή του κράτηση.
Η δίκη του αλλοδαπού επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη Δευτέρα ωστόσο τελικά αναβλήθηκε.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο