Ρωσία: Ακυρώνεται η έκθεση MITT

Στο πλαίσιο της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και των πρωτοφανών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Ρωσική Ομοσπονδία, οι κυβερνήσεις της Μόσχας και η Περιφέρεια της Μόσχας, ως διοργανωτές της μεγαλύτερης διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT με αριθμό επισκεπτών άνω των 5.000, ακυρώνουν την εφετινή έκθεση.

«Λάβαμε όλα τα δυνατά μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγειονομική ασφάλεια των συμμετεχόντων και των επισκεπτών μας. Ωστόσο, προς μεγάλη μας λύπη, η κατάσταση αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό και από σήμερα, 14 Μαρτίου, έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, επισημαίνουν οι διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση. Ως εκ τούτου, η έκθεση MITT δεν θα πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες 17-19 Μαρτίου 2020», αναφέρουν τονίζοντας τα εξής:
«Εκφράζουμε την ειλικρινή συμπάθεια και την υποστήριξή μας στις χώρες που υπέφεραν περισσότερο από τον κορωνοϊό και ελπίζουμε ότι όλα τα μέτρα που θα ληφθούν θα εξομαλύνουν την κατάσταση».

Η MITT είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στη Ρωσία. Πρόκειται για μια διεθνή επιχειρηματική πλατφόρμα για χώρες, περιφέρειες και ταξιδιωτικές εταιρείες από όλο τον κόσμο, μέσω της οποίας παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη ρωσική αγορά.

Οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν συναντήσεις με εκπροσώπους παγκόσμιων τουριστικών ενώσεων, ρυθμιστικών φορέων της βιομηχανίας, να βρίσκουν νέους πελάτες και συνεργάτες, καθώς και να μαθαίνουν για τις τάσεις της βιομηχανίας σε εκδηλώσεις.

Πηγή: tornosnews.gr