Άδειασαν οι καφετέριες και... γέμισαν οι παραλίες και τα πάρκα στη Ρόδο (βίντεο)

Άδειασαν οι καφετέριες και... γέμισαν οι παραλίες και τα πάρκα στη Ρόδο (βίντεο)

Άδειασαν οι καφετέριες και... γέμισαν οι παραλίες και τα πάρκα στη Ρόδο (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1372 ΦΟΡΕΣ

Βίντεο και φώτο: Βασίλης Καημενάκης

Η έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού και τα μέτρα που ελήφθησαν μπορεί σήμερα να άδειασε την πόλη της Ρόδου, τα καφέ, και τα κέντρα εστίασης, ωστόσο όμως γέμισαν οι παραλίες στην πόλη της Ρόδου αλλά και τα πάρκα από δεκάδες συμπολίτες μας που εκμεταλλεύτηκαν δεόντως και τις καιρικές συνθήκες.


Η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων, η οποία μάλιστα εποπτεύθηκε σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου με εντολή του αστυνομικού διευθυντή κου Μιχάλη Καληωράκη, έστρεψε πολλούς συμπολίτες μας να αναζητήσουν μαζί με τις οικογένειές τους, διαφορετικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.Σε πολλά από τα χωριά μας επίσης, οικογένειες, φίλοι, παρέες, διοργάνωσαν βόλτες στην ύπαιθρο ενώ δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που... θυμήθηκαν τις αγροτικές εργασίες και ανέλαβαν δράση στα χωράφια τους.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες του Βασίλη Καημενάκη είναι ενδεικτικά:

Φώτο: Βασίλης Καημενάκης
Φώτο: Βασίλης Καημενάκης
φώτο Βασίλης Καημενάκης
φώτο Βασίλης Καημενάκης

Λουκέτο από... αύριο και στις οργανωμένες παραλίες

Προσωρινό… λουκέτο στις οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα από αύριο, Κυριακή (15.03.2020). 38 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Τρεις οι νεκροί.

Ενισχυόνται τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνουν και οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα.

“Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων”, έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα