Κορασίδες Τελχινίδας: Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες

Κορασίδες  Τελχινίδας: Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες

Κορασίδες Τελχινίδας: Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Ένα τετραήμερο γεμάτο βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι νεάνιδες της Τελχινίδας στα γήπεδα της Αττικής όπου συμμετείχαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος των κορασίδων.

Απολογισμός: ένα τρόπαιο, συμμετοχή σε τέσσερεις δυνατούς αγώνες νεανίδων, παρακολούθηση 3 αγώνων της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αλλά και του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών ανάμεσα στο Ολυμπιακό και τον ΑΟ Θήρας.

Πρωταθλήτριες Αιγαίου!
Οι αθλήτριες της Τελχινίδας για 2η συνεχόμενη φορά στέφτηκαν Πρωταθλήτριες Ζ΄ Περιφέρειας αφού στον τελικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Μοσχάτο νίκησαν με 3-0 σετ τον Νηρέα Χίου.

Ταυτόχρονα πήραν και το εισιτήριο για την προημιτελική φάση (16 ομάδες) του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20.

Την απονομή των μεταλλίων στις φιναλίστ έκανε ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων κ. Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος ενώ το κύπελλο στην πρωταθλήτρια έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) κ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

ΡΣΦΠ Τελχινίς-ΑΣ Νηρέας Χίου 3-0 σετ σε 81΄(26-24 σε 30΄,25-13 σε 24΄και 25-21 σε 17΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Βασίλης Προδρομίδης) Κατερίνα Γεωργά, Σταματίνα Γκιζέττη, Ραφαέλα Ζωγράφη, Ειρήνη Κακλαμάνου, Σταυρούλα Καλιόζη, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Ελένη Μαστόρου, Πάολα Σουσάρι και Αριέτα Τερζίου.

Νηρέας: (Φραγγούλης Κυλαδίτης) Σκαπέλου, Μαραθοκαμπίτου, Κολεντρεκάι, Μπότσι, Χοντζάλλαρη, Σαμπανάλλαρι, Φραγκομίχαλου (λ), Μαρατσου, Τσιαφιτσα, Σ. Σαρρή, Μ. Σαρρή και Αντωνιάδη.

Προημιτελική φάση
Η Τελχινίδα ως πρωταθλήτρια Ζ΄ Περιφέρειας προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ20).

Στον Γ΄ όμιλο στον οποίο η κλήρωση «έστειλε» τη ροδίτικη ομάδα συμμετείχαν ακόμη ο Απόλλων Πάτρας (πρωταθλήτρια Πελοποννήσου), ο Ολυμπιακός ΣΦΠ (2η θέση στην ΕΣΠΕΔΑ – Πειραιά και Δυτ. Αττική) και η ομάδα του Μαρκόπουλου (πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ-Αθηνών και Ανατολικής Αττικής).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από 5-7 Μαρτίου στο Μαρκόπουλο με την Τελχινίδα να σημειώνει 3 ήττες. Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος για τις νεαρές ροδίτισσες με πολύ δυνατές ομάδες.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες του ομίλου που πέρασαν στην επόμενη φάση, το Μαρκόπουλο και ο Απόλλωνας Πάτρας, είναι αυτές που τελικά προκρίθηκαν από τη νότια Ελλάδα στο Final-4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος αφού νίκησαν την Κυριακή (8/3) στις χιαστή αναμετρήσεις τις δύο πρώτες ομάδες του Δ΄ ομίλου.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς