Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε η Μάγδα Ροϊλίδου στο Βελιγράδι

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε η Μάγδα Ροϊλίδου στο Βελιγράδι

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε η Μάγδα Ροϊλίδου στο Βελιγράδι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Κατέκτησε το χρυσό σε σφύρα, δίσκο και ακόντιο, όπως επίσης το ασημένιο στη σφαίρα με τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων. Βασίλης Μαραβέλιας και Μόσχος Μοσχής είχαν επίσης μετάλλια σε δρομικά αγωνίσματα

Πολύ καλή ήταν η παρουσία της ροδίτικης αποστολής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων το διήμερο 7-8 Μαρτίου στο Βελιγράδι.

Σε μια διοργάνωση με συμμετοχές περίπου 500 αθλητών-αθλητριών κι έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού, οι δύο αθλητές και η αθλήτρια από το νησί μας κατέκτησαν μετάλλια, συνεχίζοντας έτσι την καλή παράδοση σ’ αυτές τις συναντήσεις.

Η Μάγδα Ροϊλίδου στην κατηγορία 65-69, πήρε τρία χρυσά μετάλλια σε σφύρα, δίσκο και ακόντιο και το ασημένιο στη σφαίρα. Τα τρία πρώτα αγωνίσματα διεξήχθησαν σε ανοικτό στάδιο πρωινές ώρες, χωρίς τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, εξαιτίας της βροχόπτωσης κατά διαστήματα αλλά και της χαμηλής θερμοκρασίας.

Το αγώνισμα της σφαίρας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Βελιγραδίου και παράλληλα με τα μετάλλια, η Μάγδα Ροϊλίδου κατάφερε να σημειώσει βαλκανικά και πανελλήνια ρεκόρ.

Ο Μόσχος Μοσχής (35-39) πήρε το ασημένιο στη σφαίρα και ήταν «χάλκινος» ως μέλος της ελληνικής ομάδας στη σκυταλοδρομία 4χ200, ενώ ο Βασίλης Μαραβέλιας (75-79) κατέκτησε το χρυσό στα 400μ. και το ασημένιο στα 200.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”