Νίκος Καρπάθακης: «Γ’ Κατηγορία  με ηλικιακά όρια!»

Την άποψη πως η Γ’ Κατηγορία θα ήταν καλό να έχει ηλικιακά όρια όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές εξέφρασε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής των Πανθήρων Νίκος Καρπαθάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα αυτό, είπε τα ακόλουθα:

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κατηγορίες Νέων, θα ήταν προτιμότερο η Γ’ Κατηγορία να έχει κάποιο ηλικιακό όριο.

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο τα αρκετά πλέον μικρά παιδιά που αγωνίζονται να έχουν αντιπάλους μεγάλους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και να κινδυνεύουν πολλές φορές ακόμα και να τραυματιστούν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι έτοιμοι για να παίξουν στο ανδρικό αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παίζουν με πολύ μεγαλύτερους παίκτες.

Είναι κάτι που πρέπει να δουν οι αρμόδιοι. Θα ήταν καλό να έπαιζαν στην κατηγορία αυτή μόνο μικρά παιδιά γιατί έτσι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε σημαντικά και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας».

Αναφερόμενος στη νέα χρονιά και τους στόχους της ανδρικής ομάδας, είπε:
«Τα παιδιά μας που φέτος έχουν πάρει παραστάσεις από το ανδρικό, θεωρούμε ότι του χρόνου θα είναι σαφώς πιο έτοιμα για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο σε σχέση με φέτος. Θα γίνουν βέβαια και οι κατάλληλες προσθήκες οι οποίες θα είναι ουσιαστικές. Θα γίνουν για να βοηθήσουν τα παιδιά και όχι να τα …παραγκωνίσουν. Η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει και προτεραιότητά μας θα είναι πάντα τα παιδιά».

Με αφορμή τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, είπε τα εξής:
«Αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή  είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό έχουμε όλοι σαν προτεραιότητα και το ποδόσφαιρο έρχεται σαφώς σε δεύτερη μοίρα. Προτρέπουμε λοιπόν όλους να μείνουν στο σπίτι τους για να προστατευτούν,  σύμφωνα και με τα μέτρα τα οποία έχουν εξαγγελθεί».