Σήμερα η κηδεία του επιχειρηματία Μιχάλη Ταχλιαμπούρη

Σήμερα η κηδεία του επιχειρηματία Μιχάλη Ταχλιαμπούρη

Σήμερα η κηδεία του επιχειρηματία Μιχάλη Ταχλιαμπούρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1327 ΦΟΡΕΣ

Έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι σε ηλικία 66 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στη Ροδιακή κοινωνία, Μιχάλης Ταχλιαμπούρης.

Ο Μιχάλης Ταχλιαμπούρης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με αποτέλεσμα χθες το μεσημέρι να χάσει τη μάχη για τη ζωή.
Ο εκλιπών που καταγόταν από τη Λέρο, ήταν από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία της Ρόδου.

Η κηδεία του Μιχάλη Ταχλιαμπούρη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Νεκροταφείο Ρόδου.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ρόδου (Αριθμός Λογαριασμού 5718 087566 729 ή ΙΒΑΝ GR8801727180005718087566729), ενώ για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει κιβώτιο και στον Ιερό Ναό.

Υπήρξε μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης του Colorado Club, του Swedco Cafe και ενός τουριστικού καταλύματος στην οδό Ορφανίδου, ενώ ήταν και από τους συνεχιστές του πλωτού εστιατορίου Kontiki.

Η είδηση του χαμού του γνωστού επιχειρηματία, βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και γενικότερα την τοπική κοινωνία καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την ευγένειά του.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες, τον περασμένο Ιούλιο, είχε φύγει αδόκητα από τη ζωή και ο αδελφός του Σταμάτης Ταχλιαμπούρης, επίσης από τους πρωτοπόρους της νυχτερινής ζωής στη Ρόδο, ιδιοκτήτης της περίφημης «Ιεράς Οδού» στην οδό Ορφανίδου.

Συλλυπητήρια
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Μιχάλη Ταχλιαμπούρη απέστειλε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς ο οποίος αναφέρει τα εξής:
«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φίλου Μιχάλη Ταχλιαμπούρη, που υπήρξε ένας άξιος συμπολίτης, ιδιαίτερα αγαπητός και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Τον Μιχάλη Ταχλιαμπούρη χαρακτήριζε το πάθος του για δημιουργία και η επιχειρηματική του διορατικότητα. Φίλε Μιχάλη, αλησμόνητος. Η κοινωνία της Ρόδου είναι φτωχότερη με την απουσία σου».

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη