Πανεπιστήμιο Αιγαίου: ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε Ειδική Αγωγή και Σχολική Ψυχολογία

«Μένουμε σπίτι - μαθαίνουμε και επιμορφωνόμαστε ΔΩΡΕΑΝ με μοριοδοτούμενα σεμινάρια». Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προσφέροντας δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα πάνω στα τρία κομβικά αντικείμενα που αφορούν εκπαιδευτικούς.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ GoLearn) απέναντι στην εξελισσόμενη υγειονομική κρίση αναγνωριζόντας την κρισιμότητα και δυσκολία της συγκυρίας στη χώρα μας όσο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές λόγω του κορωνοϊού, παρέχει εντελώς δωρεάν μοριοδοτούμενα και πλήρως εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα 50 ωρών στα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής, της Σχολικής Ψυχολογίας και της Διδασκαλίας της Ελληνικής ως δεύτερης/Ξένης Γλώσσας. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία μας, οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και αντικειμένων αποκλειστικά από το σπίτι τους (εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως) θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια και να πάρουν και το πιστοποιητικό και τη μοριοδότηση.

Ασύγχρονα χωρίς καμία υποχρεωτική παρακολούθηση
Οι επιμορφούμενοι θα πραγματοποιήσουν το σεμινάριο εντελώς ασύγχρονα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουν καμμία υποχρεωτική παρακολούθηση Συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο επίκειται να πραγματοποιήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς και απόφοιτους παιδαγωγικών - καθηγητικών σχολών σε όλη την Ελλάδα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με ακριβείς τίτλους «Εισαγωγή στη Σχολική Ψυχολογία»,  «Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή»,  «Εισαγωγή στη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας Δεύτερη/Ξένη».
Όπως γίνεται αντιληπτό, στην εποχή του κορωνοϊού που όλοι και όλες μας πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα προφύλαξης και να μείνουμε σπίτι, η διάδοση της γνώσης, η επιμόρφωση και η κατάρτιση δεν σταματάει.

Με αυτό τον τρόπο από τον υπολογιστή σας
α) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
β) ασύγχρονα και εξ αποστάσεως
μπορείτε να επιμορφωθείτε και να μοριοδοτηθείτε για προσλήψεις σε ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και ΔΙΕΚ εξασφαλίσετε ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ). Στο τέλος των μοριοδοτούμενων σεμιναρίων θα λάβετε μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
- Επίκειται να ξεκινήσουν: Αρχές της επόμενης εβδομάδας
- Αιτήσεις: ΕΚΛΕΙΣΑΝ
- Μέθοδος: Εξ αποστάσεως και Ασύγχρονα.
Την ημέρα που θα ξεκινήσουν τα προγράμματα θα λάβετε username και κωδικούς ώστε να ενταχθείτε στην πλατφόρμα moodle.