Υπομονή χρειάζεται και πειθαρχία, μετά θα έχουμε χρόνο να «τσαρκάρουμε» και να βολτάρουμε με ασφάλεια

● Δεν έχουμε τον... Θεό μας: Ούτε από επισημάνσεις, ούτε από νουθεσίες, ούτε από απαγορεύσεις καταλαβαίνουμε! Δεκάδες ήταν εκείνοι που έσπευσαν το Σάββατο στη Λαϊκή Αγορά που λειτούργησε στη Ρόδο! Ό,τι και να πει κανείς, λίγο θα ‘ναι!

● Κι έπειτα αναρωτιέται ο συμπαθέστατος καθηγητής κ. Τσιόδρας γιατί ο κόσμος δεν... πειθαρχεί στις επιστημονικές επισημάνσεις και χρειάζεται να επαναλαμβάνει τα... ίδια και τα ίδια περί... συναθροίσεων!  

● Τα ίδια ακριβώς, ενδεχομένως και χειρότερα, έκαναν κι οι Ιταλοί. Και το τραγικό αποτέλεσμα αποτυπώνεται καθημερινά πλέον, με αριθμούς τριψήφιους θανάτων!  Κατά τα άλλα, εμείς εδώ εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι δεν μας αφορά!

● Για να λέμε όμως και τα πράγματα με το όνομά τους, η συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας και πειθάρχησε στις εντολές και στα σπίτια τους βρίσκεται και δεν... ξεμυτίζει ούτε για τ’ αναγκαία!

● Υπομονή χρειάζεται μόνο και πειθαρχία για να ξεπεραστεί το κακό κι έχουμε μπροστά μας μετά να «τσαρκάρουμε» και να βολτάρουμε με ασφάλεια. Τώρα, ας περιοριστούμε μόνο στις άκρως απαραίτητες εξόδους.

O (πολύ) κακός