Οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη ευχαριστούν τους Ροδίτες για τη συμπαράστασή τους

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στη σκληρή δοκιμασία τους, για την απώλεια της κόρης τους Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, απέστειλαν οι γονείς της μέσω της «Ροδιακής».

Στην επιστολή αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Είμαστε οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη (από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και που κάποιοι με τόσο βίαιο και φρικιαστικό τρόπο της αφαίρεσαν τη ζωή στις 28-11-2018, ήταν μόλις 21 ετών). Στον τόπο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της κόρης μας, στην παραλία Φώκια στους Πεύκους, τοποθετήθηκε ένα εκκλησάκι στη μνήμη της Ελενίτσας μας.

Θερμά ευχαριστούμε την οικογένεια της Ευστρατίου Σταματίας, σύζυγο του τέως Υπολιμενάρχη Ρόδου κ. Κατσίκα Κων/νου ο οποίος είναι τώρα Υποδιοικητής στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν γι’αυτό!

 Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ολόκληρου του νησιού της Ρόδου για τη συμπαράστασή τους από την πρώτη στιγμή. Για τα τόσα μηνύματα ψυχικής και ηθικής στήριξης που δεχόμαστε συνεχώς από τη Ρόδο αλλά και από όλα τα Δωδεκάνησα!

Κυρίως όμως να ευχαριστήσουμε τον αδερφό και κουνιάδο μας Τοπαλούδη Ευάγγελο και τη σύζυγό του Τοπαλούδη - Καραφυλλάκη Ευαγγελία για την ιδέα αυτή και την υλοποίησή της, αλλά και για την αδελφική, αμέριστη και πολύπλευρη συμπαράσταση! Να προσέχουμε τα παιδιά μας και να προσφέρουμε σ’αυτά το πολυτιμότερο δώρο:

Την αγάπη μας!

Καμία άλλη Ελένη».

Οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη
Ιωάννης Π. Τοπαλούδης, Κυριακή Χρ. Αρμουτίδου».