Σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο ένας παίκτης ν’ ανταποκριθεί αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Μάιο

Έχουμε ακούσει ένα σωρό απόψεις εδώ και δυο βδομάδες περίπου από προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες για το πώς θα επιδράσει ο κορωνοϊός στη συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Εδώ που τα λέμε, κι εμείς του Τύπου δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να ζούμε το δράμα έλλειψης της ύλης, για να κτίσουμε ένα κομμάτι σοβαρό κι αξιόλογο στην ενημέρωση.

Βαράμε λοιπόν με δηλώσεις και μέσα απ’ αυτές καμιά φορά μπορεί να βγει κάτι καλό ή και η είδηση ακόμα, δεν ξέρεις πολλές φορές τι θα προκύψει όσο βαδίζεις ειδησεογραφικά αμέριμνος…

Οι περισσότεροι, λοιπόν, λένε πως, ειδικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο ένας παίκτης ν’ ανταποκριθεί αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Μάιο κι έχει μάλιστα να εκπληρώσει στόχο ανόδου ή παραμονής.

Σίγουρα το να παίζεις μπάλα στην Ελλάδα τον Ιούνιο δεν είναι και το πιο απλό πράγμα, γιατί θα πρέπει οι αγώνες να ξεκινούν το απόγευμα εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης.

Εδώ όμως κρίνονται τα πάντα και το πώς μπορούν οι όποιες αποφάσεις να διαμορφώσουν το μέλλον των συλλόγων και ειδικά αυτών που έκαναν όνειρα και δεν θέλησαν απλώς μια συμμετοχή για το θεαθήναι…

Καλό είναι ν’ ακούγονται απόψεις, μιας και χρειάστηκε να φτάσουμε εδώ για να πάρουν βήμα αρκετοί…