ΕΑΣ Δωδεκανήσου: Περιμένουν πλάνο από τον ΣΕΓΑΣ για τα διασυλλογικά

ΕΑΣ Δωδεκανήσου: Περιμένουν πλάνο από τον ΣΕΓΑΣ για τα διασυλλογικά

ΕΑΣ Δωδεκανήσου: Περιμένουν πλάνο από τον ΣΕΓΑΣ για τα διασυλλογικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Στα Δωδεκάνησα αποτελεί κάθε χρόνο «γρίφο» η οργάνωσή τους λόγω… νησιωτικότητας

Η κατάλληλη φόρμουλα, ώστε να φανεί και σε τοπικό επίπεδο πώς θα κινηθούν οι άνθρωποι του στίβου, όποτε αρθούν τα μέτρα και οι περιορισμοί εξαιτίας του κορωνοϊού, αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες σημαντικές μέρες.

Με την αναβολή όλων των διοργανώσεων του Απριλίου, καθίσταται πια σαφές ότι είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, τα οποία ούτως ή άλλως αποτελούν «γρίφο» για τα Δωδεκάνησα. Λόγω της μετακίνησης ακτοπλοϊκώς των αποστολών θα πρέπει να υπάρξει εγκαίρως ενημέρωση για την οργάνωση του κάθε αγώνα, με τις απαραίτητες συνεννοήσεις και για τη διαμονή τους σε κάθε νησί φιλοξενίας του.

Η ΕΑΣ Δωδεκανήσου άλλωστε συμβάλλει για να μετακινούνται με ασφάλεια, κι όταν πρέπει, όλα τα σωματεία σε διοργανώσεις που δίνουν προκρίσεις και για τα Πανελλήνια της κάθε κατηγορίας.
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, κατά την τηλεδιάσκεψη των αθλητών-αθλητριών της Εθνικής μας ομάδας, ανέφερε πως, θα κάνει η ομοσπονδία ό, τι μπορεί για να διεξαχθούν, έστω και λίγο αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και να μην χαθεί η χρονιά.

Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2021 είναι ένα αβαντάζ, όσον αφορά το χρόνο για την καλύτερη δυνατή εκπόνηση του πλάνου, όμως τα Δωδεκάνησα σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να προσεχθούν, έχοντας μια έντονη στιβική γενικότερα δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές