Συστάθηκαν τα συμβούλια αρχιτεκτονικής και οι επιτροπές αυθαιρέτων στα Δωδεκάνησα

Συστάθηκαν τα συμβούλια αρχιτεκτονικής και οι επιτροπές αυθαιρέτων στα Δωδεκάνησα

Συστάθηκαν τα συμβούλια αρχιτεκτονικής και οι επιτροπές αυθαιρέτων στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1913 ΦΟΡΕΣ

Κατόπιν τριών μηνών, κατά τους οποίους ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που είχαν εμφανιστεί κυρίως λόγω των ιδιαιτεροτήτων της νησιωτικότητας, πλέον σήμερα συστήνονται τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής και οι Επιτροπές Αυθαιρέτων στα Δωδεκάνησα (ΑΔΑ: 625ΤΟΡ1Ι-ΦΤ7).

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου επιθυμεί να ευχαριστήσει:
• Τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπο Πολυχρονάκη για την ιδιαίτερα καθοριστική, πολύπλευρη και καθημερινή συμβολή του ως προς τη σύσταση των Συμβουλίων και των Επιτροπών.

• Την Προϊσταμένη τμήματος Περιβάλλοντος και Χωρικού σχεδιασμού Νομού Δωδεκανήσου Α.Δ.Α. κ. Λίλα Μανωλά για την ιδιαίτερα καθοριστική, πολύπλευρη και καθημερινή συμβολή της ως προς την ταχύτερη δυνατή σύσταση των Συμβουλίων στις Περιφερειακές Ενότητες Ρόδου και Κω.

• Τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης κ. Στέφανο Δράκο και τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη για τη συμβολή τους ως προς τη γραμματειακή στελέχωση του Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

• Τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά για τη συμβολή του ως προς τη σύνθεση και τη γραμματειακή στελέχωση του Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κω.

Ο Σύλλογός μας βρίσκεται από τον περασμένο Δεκέμβριο σε τακτή και άψογη συνεργασία με τον κ. Πολυχρονάκη και την κ. Μανωλά, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην ταχύτερη δυνατή σύνθεση των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής και των Επιτροπών Αυθαιρέτων.

Αναλυτικά, οι συνθέσεις:
Α. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (Σ.Α.) Π.Ε. ΡΟΔΟΥ με έδρα τη Ρόδο, για τις Π.Ε. Ρόδου και Καρπάθου –Ηρωικής Νήσου Κάσου και χωρική αρμοδιότητα σε Ρόδο, Κάρπαθο, Ηρωική Νήσου Κάσο, Μεγίστη, Σύμη, Τήλο, Χάλκη, το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

1. Την κα Μανωλά Ευαγγελία, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α’ Βαθμό, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος ΠΕΧΩΣΧ Δωδεκανήσου της Δ/νσης ΠΕΧΩΣΧ Ν.Α. Α.Δ.Αι., τακτικό μέλος ως Πρόεδρο, την οποία θα αναπληρώνει ο κ. Μαυρίλας Θεόδωρος κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α’ βαθμό υπάλληλος του Τμήματος Μελετών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου ΠΝΑ.

2. Τον κ. Περνάρη Γεώργιο κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α΄ Βαθμό Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Ρόδου ως τακτικό μέλος, τον οποίο θα αναπληρώνει ο κ. Στρατάκης Μίλτων, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α’ Βαθμό υπάλληλος της ίδιας Υπηρεσίας.

3. Τον κ. Ράμμο Νικόλαο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, τον οποίο θα αναπληρώνει ο κ. Ματσαμάς Ιωάννης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθέντες από το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

4. Την κα Μαργιέ Αναστασία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει ο κ. Μιχαηλίδης Ανδρέας, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθείσα και υποδειχθέντα αντίστοιχα από το ΤΕΕ.

5. Τον κ. Καμπουρόπουλο Παντελή, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, τον οποίο θα αναπληρώνει η κα Χατζηλαζάρου Μαρία (Μαρίζα), Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθέντα και υποδειχθείσα αντίστοιχα από το ΤΕΕ.

Β. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (Σ.Α.) Π.Ε. ΚΩ με έδρα την Κω για την Π.Ε. Κω και χωρική αρμοδιότητα σε Κω και Νίσυρο το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

1. Την κα Στρατικοπούλου Αγγελική, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α΄ Βαθμό, Προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Κω, τακτικό μέλος ως Πρόεδρο, την οποία θα αναπληρώνει ο κ. Μυτιληνιός Κωνσταντίνος, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Βαθμό Α΄, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω.

2. Τον κ. Γεωργαλλή Χρήστο, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α΄ Βαθμό, υπάλληλο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Δήμου Κω, τακτικό μέλος, χωρίς αναπλήρωση.

3. Την κα Χαλκιδιού Καλλιόπη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει ο κ. Παπαλεξανδράτος Αναστάσιος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθείσα και υποδειχθέντα αντίστοιχα από το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

4. Την κα Μάργαρη Μαρία - Τερέζα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει ο κ. Χάμψας Δημήτριος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθείσα και υποδειχθέντα αντίστοιχα από το ΤΕΕ.

5. Τον κ. Παστρικό Νικόλαο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, τον οποίο θα αναπληρώνει ο κ. Σοφός Μιχαήλ, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθέντες από το ΤΕΕ.

Γ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (Σ.Α.) Π.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ με έδρα την Κάλυμνο για την Π.Ε. Καλύμνου και χωρική αρμοδιότητα σε Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο και Αγαθονήσι, το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

1. Τον κ. Γερασκλή Αντώνιο, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α’ Βαθμό, Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Μικρών Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κω της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τακτικό μέλος, ως Πρόεδρο, χωρίς αναπλήρωση.

2. Την κα Λογιωτάτου Δέσποινα-Μαρία, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό A’ υπάλληλο της Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Καλυμνίων, τακτικό μέλος την οποία θα αναπληρώνει η κα Κουρεπίνη Καλλιόπη, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Β’ βαθμό, υπάλληλο του Τμήματος Δόμησης της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λέρου.

3. Τον κ. Σταυρόπουλο Ιωάννη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, τον οποίο θα αναπληρώνει ο κ. Σοφός Μιχάλης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθέντες από το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

4. Την κα Καλικατζάρου Άννα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει η κα Κισανάκη Αργυρώ, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθείσες από το ΤΕΕ.

5. Τον κ. Τσαγκάρη Νικήτα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, τον οποίο θα αναπληρώνει ο κ. Παπαμιχαήλ Αντώνιος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός υποδειχθέντες από το ΤΕΕ.

Γιώργος Σκιαδόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου
Γιώργος Περνάρης, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου
Νίκος Ζαρίφης, Γ. Γραμματέας Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου
Γιάννης Ματσαμάς, Ταμίας Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου
Ανθούλα Τσιώκα, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο