Τοποθετήθηκαν δύο σκηνές για τους μετανάστες

Τοποθετήθηκαν δύο σκηνές για τους μετανάστες

Τοποθετήθηκαν δύο σκηνές για τους μετανάστες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3601 ΦΟΡΕΣ

Πίσω από τα παλιά σφαγεία στην πόλη της Ρόδου τοποθετήθηκαν οι πρώτες δύο σκηνές που προορίζονται για τη φιλοξενία στο εξής των παράτυπων μεταναστών στο πλαίσιο των μέτρων για την παρεμπόδιση διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου μετά από συνεννόηση με το δήμο και την περιφέρεια και αφού απέρριψε την πρόταση του Λιμενικού Σώματος να τοποθετηθούν οι σκηνές στην περιοχή του μόλου των μύλων στο εμπορικό λιμάνι, προτείνοντας να παραχωρηθεί χώρος πίσω από το κτηριακό συγκρότημα στα παλιά σφαγεία.

Μάλιστα εκεί έχουν τοποθετηθεί και δύο χημικές τουαλέτες ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να δοθεί παροχή νερού από τη ΔΕΥΑΡ και να τοποθετηθούν και κάδοι απορριμμάτων. Παράλληλα ο χώρος θα περιοριστεί με κιγκλιδώματα προκειμένου να αποκοπεί η πρόσβαση.
Σημειώνεται ότι πρόσφυγες και μετανάστες θα παραμένουν στο σημείο εκείνο για μικρό χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια θα μεταφέρονται εκτός Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο