Μανώλης Βαρέλης: «Να μην υποβιβαστεί κανείς!»

Μανώλης Βαρέλης: «Να μην υποβιβαστεί κανείς!»

Μανώλης Βαρέλης: «Να μην υποβιβαστεί κανείς!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του Άρη Αρχαγγέλου θεωρεί ότι η ιδανικότερη λύση θα ήταν να γίνει μπαράζ στην Α’ Κατηγορία για τον πρωταθλητή και από εκεί και πέρα να μην υποβιβαστεί κανείς

Εξαιρετικά δύσκολο θα είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο του Άρη Αρχαγγέλου Μανώλη Βαρέλη, να συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου όπως φυσικά και τα υπόλοιπα, σύμφωνα με δήλωση που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Τα πράγματα ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολα. Για να παίξουμε πρέπει να γίνει πρώτα μια προετοιμασία. Αν αυτό γίνει στα μέσα Μαΐου που προφανώς θεωρείται ένα καλό σενάριο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα στις αρχές Ιουνίου.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό όμως; Ποιος θα σκεφθεί τότε το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που όλων μας η προτεραιότητα θα είναι η δουλειά μας; Ποιος θα μπει μέσα στο γήπεδο για να αγωνιστεί; Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση για φέτος».

Σε ερώτηση για τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, απάντησε ως εξής:
«Νομίζω ότι πρέπει να γίνουν μπαράζ μεταξύ των δυο ομάδων που διεκδικούν την 1η θέση, δηλαδή τον ΑΟ Πυλίου και τον Ηρακλή Μαριτσών προκειμένου να ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής. Από εκεί και πέρα, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να υποβιβαστεί κανείς και να ανέβουν οι πρωταθλητές της Β’ Κατηγορίας αλλά και οι δεύτεροι χωρίς μπαράζ. Ας κάνουμε του χρόνου μια Α’ Κατηγορία με περισσότερες ομάδες».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή