Σάββας Καραβόλιας: «Σημαντικό να κριθούν όλα στο γήπεδο»

Σάββας Καραβόλιας: «Σημαντικό να κριθούν όλα στο γήπεδο»

Σάββας Καραβόλιας: «Σημαντικό να κριθούν όλα στο γήπεδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

«Θα είναι πολύ σημαντικό να κριθούν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά!». Αυτό τόνισε με δήλωσή του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Ακουσιλάου Φανών Σάββας Καραβόλιας, όταν ρωτήθηκε για την άποψή του σχετικά με την επόμενη ημέρα των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο νεαρός τεχνικός, επεσήμανε τα εξής: «Πάνω απ’ όλα πρέπει να ξεφύγουμε από το κίνδυνο. Να ξεπεράσουμε λοιπόν το πρόβλημα με τον κορωνοϊό και να είμαστε όλοι υγιεις και ασφαλείς. Αυτό είναι το σημαντικότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από εκεί και πέρα, η επόμενη ημέρα είναι σίγουρα ερωτηματικό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε συγκεκριμένης ημερομηνίες. Αν γνωρίζαμε θα μπορούσαμε να κάνουμε και έναν προγραμματισμό, κάτι που όμως στην παρούσα φάση είναι αδύνατον».

Ο Σάββας Καραβόλιας πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Θα ήθελα να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να κριθούν μέσα στα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους. Θα είναι σημαντικό να μην κριθούν στα χαρτιά. Αν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση περί τα μέσα Μαΐου και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, νομίζω ότι θα ήταν ένα πολύ καλό σενάριο. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν καταστεί δυνατό, πιστεύω ότι πρέπει να αναζητηθούν άλλες ημερομηνίες. Έστω μέσα στον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο χωρίς όμως να αλλάξουν τα ρόστερ των ομάδων και να καθυστερήσει να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά».

Κλείνοντας, ο τεχνικός του Ακουσιλάου μοίρασε ευχές: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή δύναμη. Να έχει πάνω απ’ όλα υγεία. Εύχομαι επίσης να έχουμε και καλό Πάσχα».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή