Παφιάκης: «Δεν πρέπει να συνεχίσουμε!»

Παφιάκης: «Δεν πρέπει να συνεχίσουμε!»

Παφιάκης: «Δεν πρέπει να συνεχίσουμε!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος Σάββας Παφιάκης δεν είναι υπέρ της συνέχισης των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Δηλώνει όμως αντίθετος ως προς την ακύρωση της χρονιάς. «Του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα παίξω για τον Άγιο Ισίδωρο όπου και θα κλείσω την καριέρα μου», είπε

Αντίθετος στο να συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα είναι ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Μαριτσών Σάββας Παφιάκης.

Ο ίδιος, με δηλώσεις που έκανε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:
«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι αγώνες δεν πρέπει να συνεχιστούν φέτος. Αυτή η μεγάλη αγωνιστική απραξία θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην υγεία των ποδοσφαιριστών. Τώρα το τι θα γίνει με τους πρωταθλητές και αυτούς που υποβιβάζονται, καλύτερα ας το αποφασίσει η Ένωση. Το πιο δίκαιο βέβαια θα ήταν να παίξουμε αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι ρεαλιστικά δύσκολο. Δεν μπορεί να γίνει».


Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με την άποψη ορισμένων περί ακύρωσης της χρονιάς, απάντησε ως εξής: «Όχι δεν συμφωνώ με την άποψη αυτή. Δεν πρέπει να ακυρωθεί η χρονιά. Είναι αμαρτία για όσους πάλεψαν και ξόδεψαν και κάποια χρήματα. Δεν γίνεται αυτό να ακυρωθεί. Πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση». Όσο για το αν θεωρεί πως τα όσα ζούμε αυτή την περίοδο θα επηρεάσουν τους παίκτες και ενόψει της νέας χρονιάς, είπε:


«Ασφαλώς και θα μας επηρεάσει. Όχι μόνο εμάς αλλά και τους παράγοντες και τον κόσμο και όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Θα είμαστε όλοι σαφώς πιο επιφυλακτικοί».


Ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε και στο δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον:
«Κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου θα βρίσκομαι στην ομάδα του χωριού μου, τον Άγιο Ισίδωρο που θα είναι και ο τελευταίος μου σταθμός. Εκεί θα κλείσω την καριέρα μου. Θέλω πλέον να μπω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς στόχους πρωταθλητισμού. Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον θέλω να είμαι στο χωριό μου, με την παρέα μου».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων