Κοντός: «Θα αλλάξουν πολλά πράγματα!»

Κοντός: «Θα αλλάξουν πολλά πράγματα!»

Κοντός: «Θα αλλάξουν πολλά πράγματα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Θα πέσει …μαχαίρι στα μπάτζετ», δηλώνει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλης Κοντός, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του για τη νέα σεζόν

Την άποψη ότι το πρόβλημα με τον κορωνοϊό θα δημιουργήσει εκ των πραγμάτων μια νέα τάξη πραγμάτων στα τοπικά μας πρωταθλήματα εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλης Κοντός. Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ίδια τη βιωσιμότητα των ομάδων πλέον. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Είναι κάτι που φυσικά με προβληματίζει και το συζητάω και με τα παιδιά του συμβουλίου. Αν δεν έρθει ο τουρισμός, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για όλες τις ομάδες. Ο Απόλλων βασίζεται στις χορηγίες των επιχειρήσεων από το Φαληράκι. Αν δεν έρθει ο τουρισμός, ποια πόρτα θα χτυπήσουμε. Επιπρόσθετα, αν δεν έρχονταν η διακοπή της αγωνιστικής δράσης, είχαμε δυο δυνατές εκδηλώσεις μπροστά μας που θα βγάζαμε χρήματα ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτές οι εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό».

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ο κορωνοϊός θα επηρεάσει γενικώς όλες τις ομάδες καθώς οι περισσότερες στο νησί μας εξαρτώνται από τον τουρισμό, κακά τα ψέματα. Σχεδόν όλες μπορώ να πω. Προσωπικά, ως πρόεδρος του Απόλλωνα και προ κορωνοϊού είχα τη σκέψη για μείωση του μπάτζετ της νέας χρονιάς. Τώρα είναι δεδομένο ότι θα γίνει. Θα πέσει …μαχαίρι. Εμείς οι πρόεδροι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε αναλάβει μεγάλες ομάδες. Έχουμε αναλάβει ερασιτεχνικές. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να έχει μια ομάδα σωστή οργάνωση και δεν παίζει ρόλο αν βρίσκεται στην Α’, στη Β’ ή τη Γ’ Κατηγορία. Είμαι κάθετα αντίθετος με τα χρήματα που ξοδεύονται για τις μεταγραφές. Ίσως τώρα με τον κορωνοϊό, αλλάξουν αντίληψη και άλλοι».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”