Σταύρος Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα να κριθούν όλα στο γήπεδο»

Σταύρος Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα να κριθούν όλα στο γήπεδο»

Σταύρος Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα να κριθούν όλα στο γήπεδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Ο ταλαντούχος άσος του Αστέρα Παστίδας ανοίγει τον δρόμο για να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά

Την άποψη ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα επηρεάσει πάρα πολύ όλους τους παίκτες, εξέφρασε με δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Παστίδας Σταύρος Γιαννακόπουλος. Συγκεκριμένα, είπε:

«Πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει όλους αρκετά, ειδικά τους ερασιτέχνες παίκτες. Όσο προπόνηση και να κάνουμε μόνοι μας είναι εντελώς διαφορετικό. Σίγουρα θα θέλουμε τουλάχιστον δυο εβδομάδες για να μπορέσουμε να επανέλθουμε. Και πάλι βέβαια δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι. Θεωρώ δεδομένο ότι θα δούμε και ορισμένους τραυματισμούς, αυτό είναι αναπόφευκτο. Θα δούμε διαφορετικές ομάδες»

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα, απάντησε ως εξής:
«Θα ήθελα να παίξουμε φέτος. Σίγουρα πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Αν είναι να επανέλθουμε, θα είναι το καλύτερο. Το να ακυρωθεί η χρονιά δεν είναι σωστό. Το να σταματήσει με τις υπάρχουσες βαθμολογίες είναι σαφώς καλύτερο σε σχέση με την ακύρωση. Επαναλαμβάνω όμως ότι το πιο δίκαιο απ’ όλα θα είναι να κριθούν όλα στο γήπεδο. Αλλά αν οι συνθήκες δεν το ευνοήσουν, θα προτιμούσα τουλάχιστον να μην ακυρωθεί η χρονιά. Ρεαλιστικά πάντως μιλώντας θεωρώ ότι είναι δύσκολο να παίξουμε. Μακάρι να βρεθεί η λύση, να φύγει ο ιός και να παίξουμε και αυτό είναι κάτι που το λέω μέσα από την καρδιά μου. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος όμως».

Ο Σταύρος Γιαννακόπουλος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Πιστεύω ότι θα αλλάξουν γενικώς τα δεδομένα στο ποδόσφαιρό μας. Και κυρίως οικονομικά. Δεν λέω ότι θα πηγαίνουμε και θα παίζουμε χωρίς να παίρνουμε ένα …χαρτζιλίκι αλλά δεν θα υπάρχουν τα μεγάλα ποσά. Για ένα, δυο χρόνια θα υπάρχει μια μεγάλη ύφεση. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να μπει ένα πλαφόν. Πολλές φορές κάποιες ομάδες γίνονται υπερβολικές και ξοδεύουν αρκετά. Από την άλλη δεν μπορεί ο ποδοσφαιριστής να παίζει και τζάμπα. Πρέπει να έχει …το χαρτζιλίκι του. Και από εκεί και πέρα να προσεχθούν λιγάκι και τα μικρά παιδιά».

Μιλώντας για τον Αστέρα Παστίδας, τόνισε τα εξής:
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος στην ομάδα. Έγιναν λίγες μόνο μεταγραφές και όλοι οι υπόλοιποι είναι παιδιά του χωριού και των ακαδημιών του. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα. Είναι σημαντικό το ότι έχουμε παιδιά που παίζουν για τη φανέλα. Είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα, τη διοίκηση κοντά μας και έναν εξαιρετικό προπονητή. Την αγαπάω την ομάδα αυτή. Με εμπιστεύονται και αυτοί και γι’ αυτό μου έδωσαν και το περιβραχιόνιο. Είμαι αρκετά θετικός για να μείνω και του χρόνου».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας