Ροδίτισσα φοιτήτρια συμμετέχει σε διαδικτυακή συναυλία κατά της πανδημίας

Ροδίτισσα φοιτήτρια συμμετέχει σε διαδικτυακή συναυλία κατά της πανδημίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1819 ΦΟΡΕΣ

Στη «μάχη» της υποστήριξης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας συντάσσονται μία ομογενής από την Αμερική και μία 25χρονη Ροδίτισσα, οι οποίες διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή 12 Απριλίου, “Quarantine Concert”, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού!

Σε μία περίοδο που η κατάσταση μάς έχει οδηγήσει όλους στο σπίτι και έχοντας λίγες δυνατότητες έτσι ώστε να παρέχει κάποιος βοήθεια, Η Μαργαρίτα Μπεζαΐτη (φωνή) και η Μαρία Πελίκα (κιθάρα) επέλεξαν να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να τραγουδήσουν και να παίξουν μουσική!

Έτσι λοιπόν την προσεχή Κυριακή 12 Απριλίου 2020 στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα τραγούδια και τη μουσική τους σε Instagram (https://www.instagram.com/margaritacoxmusic/)
και Facebook (https://www.facebook.com/MargaritaCoxMusic/)
ενώ θα υπάρχει και διαθέσιμος σύνδεσμος για δωρεά στον United Nations Foundation.

Κατά τη διάρκεια του “Quarantine Concert” εκτός από πολύ καλή μουσική, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πολλές εκπλήξεις καθώς το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται τόσο από καλλιτέχνες της χώρας μας όσο και του εξωτερικού!

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό και έρευνα του COVID-19!
Οι δωρεές υποστηρίζουν το έργο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την παρακολούθηση και κατανόηση της εξάπλωσης του ιού, για να διασφαλιστεί ότι οι ασθενείς παίρνουν τη φροντίδα που χρειάζονται αλλά και οι εργαζόμενοι λαμβάνουν βασικές προμήθειες και πληροφορίες, ενώ επιταχύνουν τις προσπάθειες για την ανάπτυξη εμβολίων, δοκιμών και θεραπειών.

Την Κυριακή λοιπόν, ας αποδεχτούμε την πρόσκληση της Μαργαρίτας Μπεζαΐτη και της Μαρίας Πελίκα για να «ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε όλο τον κόσμο και να κάνουμε τη διαφορά σε αυτές τις πολύ ιδιαίτερες και κρίσιμες περιστάσεις»!


Μαργαρίτα Μπεζαΐτη-Koξ
Γεννήθηκε στο San Fransisco της California.

Σπούδασε πιάνο και φωνή στην Αμερική ενώ έχει τραγουδήσει σε διάφορες χώρες όπως Ελλάδα, Καναδά, Γερμανία, Κίνα, Κούβα και Αυστραλία.

Έχει τραγουδήσει μαζί με πολλούς γνωστούς τραγουδιστές όπως η Γλυκερία, Άννα Βίσση, Νίκος Μακρόπουλος, Γιώργος Λιανός, Θάνος Πετρέλης, Αγγελική Ηλιάδη, Καλομοίρα και άλλους.

Δύο χρόνια πριν έπαιξε τον ρόλο της Μελίνας Μερκούρη στα Gabby Awards στο γνωστό σε όλους Carnegie Hall.
Η ερμηνεία αυτή ήταν αποτέλεσμα μιας διασκευής που έχει κάνει στο τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι «Τα παιδιά του Πειραιά» («never on Sunday» https://www.youtube.com/watch?v=no0CjtrT5A8) και είχε πάρα πολύ μεγάλη απήχηση.
Κατέληξε στο νησί της Κρήτης το 2014 και συγκεκριμένα στα Χανιά ως «ερωτική μετανάστρια».

Μαρία Πελίκα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου από μικρή ηλικία σπούδασε πιάνο ενώ ασχολήθηκε και με την κιθάρα.

Διακρίθηκε με πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων στην Αθήνα ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του πιάνου στα 16 της χρόνια.

Βρέθηκε στην Κρήτη ως φοιτήτρια όπου και συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τη Μαργαρίτα και άλλους μουσικούς.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»