Κώστας Ζουρούδης: «Επικύρωση βαθμολογιών και όχι ακύρωση!»

Κώστας Ζουρούδης: «Επικύρωση βαθμολογιών και όχι ακύρωση!»

Κώστας Ζουρούδης: «Επικύρωση βαθμολογιών και όχι ακύρωση!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι αν δεν είναι εφικτό να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, θα ήταν προτιμότερο να διακοπούν και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες αλλά όχι να ακυρωθούν, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής της Νίκης Ρόδου Κώστας Ζουρούδης.

Ο ίδιος, χαρακτηριστικά, τόνισε τα ακόλουθα: «Θα ήθελα να συνεχιστεί η αγωνιστική σεζόν μιας και δεν υπάρχουν και πολλές αγωνιστικές. Όμως, νιώθω ότι κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο και δεν βλέπω πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να παίξουμε και πάλι, τουλάχιστον για φέτος. Θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν αλλά όχι να ακυρωθεί όλη η χρονιά. Σίγουρα κάποιες ομάδες που ξόδεψαν χρήματα θα αδικηθούν, αλλά είναι αναπόφευκτο. Είναι για καλό όλων μας. Να είμαστε καλά, για να μπορούμε να παίξουμε και πάλι από τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι όλη η κατάσταση με τον κορωνοϊό θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν, απάντησε ως εξής:
«Δεν νομίζω ότι θα τους επηρεάσει. Θα είναι μια καινούργια σεζόν, με νέους στόχους και με νέα προετοιμασία που θα ξεκινήσει. Εκτός βέβαια αν υπάρξουν και πάλι προβλήματα τον Οκτώβριο που λένε ότι θα έχουμε νέα έξαρση του ιού. Χτυπάω ξύλο να μην γίνει κάτι τέτοιο βέβαια. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία θα αλλάξει τη φιλοσοφία των παραγόντων για το ποδόσφαιρο. Θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερους νεαρούς παίκτες. Είναι κάτι που εμείς στη Νίκη Ρόδο ήδη το κάνουμε βέβαια και ελπίζω και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.