«Η γνώση πρέπει να μοιράζεται!»

«Η γνώση πρέπει να μοιράζεται!»

«Η γνώση πρέπει να μοιράζεται!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Μια πολύ εποικοδομητική δραστηριότητα με εμπνευστές Ρόδιους προπονητές

Τον χρόνο της δημιουργικά θέλει να γεμίσει μια παρέα προπονητών από τα Δωδεκάνησα, η οποία μετά από πρωτοβουλία των Δημήτρη Γκάιδα, Λάζαρου Θρουμπουλόπουλου, Παναγιώτη Καρίκη και Διαγόρα Μουστάκα, διοργανώνει τηλεδιασκέψεις συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και επίλυσης προβλημάτων αγωνιστικού και προπονητικού περιεχομένου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας έχουν ήδη προσκληθεί και διακεκριμένοι προπονητές ώστε να συμμετέχουν στις συζητήσεις μεταφέροντάς τους τις εμπειρίες τους. Πρώτος ήταν ο κ. Μπέκας Βαγγέλης προπονητής φυσικής κατάστασης του Παναθηναϊκού συνέχισε ο κ. Μπερνεάνου Γιώργος προπονητής τερματοφυλάκων στην Victoria Κολωνίας και θα συνεχίσουν οι κ. Αλεξιάδης και Βλάχος (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) , κ. Δέλλας Τραϊανός και πολλοί άλλοι….

Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στον συντοπίτη μας κ. Λεμονάκη Αντώνη (Everton) ο οποίος θα είναι μαζί τους σε μια τηλεδιάσκεψη. Να τονίσουμε πως όλη η προσπάθεια γίνεται αφιλοκερδώς από όλους και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μοναδικό κέρδος είναι η ανταλλαγή γνώσεων και η αλληλεπίδραση καθώς όσοι συμμετέχουν έχουν ένα κοινό στη φιλοσοφία τους. Η γνώση πρέπει να μοιράζεται.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα