Τσαμπίκος Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά θα εκτιμήσουν τον αθλητισμό»

Τσαμπίκος Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά θα εκτιμήσουν τον αθλητισμό»

Τσαμπίκος Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά θα εκτιμήσουν τον αθλητισμό»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 414 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής στίβου στη Νίκη Ρόδου, θεωρεί πως η αποχή από τις προπονήσεις και οι αναβολές των αγώνων θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο θέμα της ανάπτυξης την …επόμενη μέρα

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του στίβου μέσα από τις προπονήσεις των παιδιών της Νίκης Ρόδου έχει ο Τσαμπίκος Παπαδημητρίου, γνωστός και ως ένας από τους πιστούς δρομείς στο νησί μας με παρουσία σε σημαντικούς αγώνες αντοχής.

Έχοντας πια έναν μήνα αποχής από προπονήσεις και αγώνες μετά και τη λήψη μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού, ο Ρόδιος προπονητής θεωρεί πως καλώς έκλεισαν τα στάδια, ώστε να προστατευτεί η υγεία των αθλουμένων και του φίλαθλου κόσμου. Μάλιστα αυτό, σύμφωνα με τον Τσαμπίκο Παπαδημητρίου, θα λειτουργήσει ευεργετικά για την επόμενη μέρα, για το πώς δηλαδή θ’ αντιμετωπίζουν στη συνέχεια, τα παιδιά κυρίως, τον αθλητισμό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη «ΡΟΔΙΑΚΗ»: «Μετά και τη ματαίωση αγώνων όπως και την παύση των προπονήσεων, τα παιδιά θα έχουν περισσότερη όρεξη να συνεχίσουν τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα. Όλα αυτά τα μέτρα καλώς πάρθηκαν για την προστασία της υγείας όλων. Ακόμα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες πάνε για το 2021, μένοντας πίσω στην προετοιμασία και χάνοντας αγωνιστικές ευκαιρίες αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου.

Όσον αφορά τα παιδιά που προπονώ, ανυπομονούν να επιστρέψουν στο στάδιο και το εκφράζουν τα ίδια και οι γονείς τους από την επικοινωνία που έχουμε. Έτσι, θα εκτιμήσουν περισσότερο τον αθλητισμό και τα οφέλη μέσα απ’ αυτόν, με σημαντικότερο την υγεία. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι χάρις στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό μπορούν να θωρακιστούν και να μείνουν μακριά από ασθένειες. Δεν θ’ αφήσουν λοιπόν να πάει χαμένη η ευκαιρία και θα μπουν με περισσότερη θέληση στα στάδια, αφού θα έχουν εκτιμήσει ό, τι έχασαν με τις απαγορεύσεις. Θεωρώ πως ακόμα και οι γονείς θα είναι περισσότερο σε θέση να κατανοήσουν το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά τους ν’ ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα