Καταγγελία ιδιοκτητών φορτηγών για επιθέσεις με πέτρες

Καταγγελία ιδιοκτητών φορτηγών για επιθέσεις με πέτρες

Καταγγελία ιδιοκτητών φορτηγών για επιθέσεις με πέτρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1589 ΦΟΡΕΣ

Από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο

Την άμεση και ουσιαστική παρέμβαση του εισαγγελέα και της αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ζητούν με επιστολή τους οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ρόδου «Κολοσσός» καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως κατήγγειλαν, συνάδελφοί τους δέχθηκαν επιθέσεις με πέτρες στα οχήματά τους που διέρχονταν έξω από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο.

Στην επιστολή που απέστειλαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως προς την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Έπειτα από επανειλημμένες επισημάνσεις και εκκλήσεις, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι επαγγελματίες, και όχι μόνο οδηγοί, όχι απλώς δεν έχει λυθεί αλλά τείνει να γίνει μεγαλύτερο.
Παρακαλούμε πολύ δώστε μας λύση στην απελπιστική κατάσταση με τους τσιγγάνους.
Καθημερινά συνάδελφοι δέχονται πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά τη διέλευσή τους από τη λεωφόρο Ρόδου-Καλλιθέας στο ύψος του καταυλισμού. Στοχεύουν κυρίως μεγάλα οχήματα.

Ζητάμε τη βοήθειά σας.
Διακινδυνεύουμε κάθε μέρα τις ζωές μας, τις περιουσίες μας καθώς και τη σωματική ακεραιότητα των υπόλοιπων χρηστών του οδικού δικτύου.
Όταν ένα μεγάλο όχημα αναγκαστεί να φρενάρει ή να κάνει ελιγμό οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες και από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.
Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια όλων μας και μάλλον δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η παραβατική τους συμπεριφορά.

Είναι μια μερίδα ευνοούμενων ανθρώπων. Θα θέλαμε να ξέρουμε αν ήταν απλοί πολίτες τι θα τους κάνατε.
Η κατάσταση έχει εξαντλήσει τα αποθέματα της υπομονής μας και ζητάμε άμεση λύση.
Αν συνεχιστεί το φαινόμενο, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε ενέργειες οι οποίες, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, δεν θα είναι ευχάριστες για κανέναν μας. Δεν είναι απειλή αλλά ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ».
Ο Πρόεδρος Κ. Στυλιανού
Ο Γ. Γραμματέας Μ. Κεφάλας».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών