Τα πιστοποιημένα βιολογικά ποιοτικά προϊόντα θα τύχουν ευρύτερης στήριξης

Τα πιστοποιημένα βιολογικά ποιοτικά προϊόντα θα τύχουν ευρύτερης στήριξης

Τα πιστοποιημένα βιολογικά ποιοτικά προϊόντα θα τύχουν ευρύτερης στήριξης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 310 ΦΟΡΕΣ

Τα πιστοποιημένα βιολογικά ποιοτικά προϊόντα θα τύχουν ευρύτερης στήριξης για την ενδυνάμωση ης παρουσίας τους σε χώρες του εξωτερικού, όπως σημείωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Καρχιμάκης σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης

Τα πιστοποιημένα βιολογικά ποιοτικά προϊόντα θα τύχουν ευρύτερης στήριξης για την ενδυνάμωση ης παρουσίας τους σε χώρες του εξωτερικού, όπως σημείωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Καρχιμάκης σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την τράπεζα EUROBANK EFG.

Την έναρξη των εισηγήσεων έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΕ, κ. Αλ. Καλαμπόκης ενώ με τις παρουσιάσεις τους ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Eurobank EFG κ. Ανδρ. Χασάπης και ο Senior Economist της Eurobank EFG Dr Τ. Αναστασάτος ενημέρωσαν τους επιχειρηματίες για τους τρόπους ενίσχυσης της δράσης των εξαγωγικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες της τράπεζας.

Ο διευθυντής του ΟΠΕ κ. Μ. Αγγελάκης, παρουσίασε το νέο project του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), Designgreece που ανοίγει εναλλακτικούς δρόμους για τη σύγχρονη απεικόνιση των επώνυμων προϊόντων μέσου της διαφοροποίησής τους χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες αρχές του branding. Στη συνέχεια, η δημιουργική διευθύντρια, συνεταίρος και ιδρύτρια της Red Design Consultants κυρία Ροδάνθη Σεντούκα έκανε παρουσίαση για την αναγκαιότητα και το σημαντικό ρόλο που έχει το design στην ενίσχυση της εικόνας των ελληνικών ποιοτικών προϊόντων μας στη διεθνή αγορά.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10