Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν αύριο στο νησί της Ρόδου

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν αύριο στο νησί της Ρόδου

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν αύριο στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8276 ΦΟΡΕΣ

Λόγω εργασιών κλαδέματος και ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο στη Ρόδο, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο Διευθυντής της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Καληωράκης, λόγω εργασιών κλαδέματος.

Αναλυτικά:

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, λόγω εκτέλεσης εργασιών κλαδέματος δέντρων αποφασίζουμε:

Άρθρο 1ο
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευση παντός οχήματος την Τρίτη (28-04-2020) κατά τις ώρες 07:00΄- 19:00΄, επί της ενταύθα οδού Εθελοντών Δωδεκανησίων , από τη συμβολή της με την Πλατεία Κύπρου έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς.

Άρθρο 2ο
Ο αιτών υποχρεούται να τοποθετήσει την απαιτούμενη σήμανση, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου και να μεριμνήσει για την έγκαιρη ενημέρωση των μονίμων κατοίκων.

Άρθρο 3ο
Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την ανάρτηση αυτής στο διαδίκτυο . Μετά τη λήξη του ανωτέρω διαστήματος τα μέτρα καταργούνται και επανέρχεται το προ της εκδόσεως της παρούσας κυκλοφοριακό καθεστώς.

Άρθρο 4ο
Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 « Περί Κ.Ο.Κ. » όπως τροπ. με Ν. 3542/2007.

Άρθρο 5ο
Η εφαρμογή της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.


Εργασίες ασφαλτόστρωσης

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στο 15ο χλμ της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου (Φαληράκι), θα κλείσει η μία εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ρόδο, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Συντήρηση Ε.Ο Ρόδου- Λίνδου και Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα γίνεται αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και η διέλευση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με χρήση μόνο της αριστερής λωρίδας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, με ώρα έναρξης 07:30 και λήξης 17:00 και θα συνεχιστούν τις ίδιες ώρες την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στο 1,5ο χλμ της Εθνικής Οδού Ανατολικές Ακτές - Αεροδρόμιο (κόμβος προς ΧΥΤΑ Ρόδου) η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο θα κλείσει, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού στα πλαίσια υλοποίησης του προαναφερόμενου έργου. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνεται εναλλάξ και θα ρυθμίζεται από δύο (2) άτομα του προσωπικού ασφαλείας, τα οποία θα βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, με ώρα έναρξης 07:30 και λήξης 17:00 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών, δηλαδή μέχρι και το Σάββατο 02 Μαΐου 2020.
Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας