Γιώργος Ορφανίδης: «Είμαι ανοιχτός να συζητήσω με την Δόξα Ψίνθου»

Γιώργος Ορφανίδης: «Είμαι ανοιχτός να συζητήσω με την Δόξα Ψίνθου»

Γιώργος Ορφανίδης: «Είμαι ανοιχτός να συζητήσω με την Δόξα Ψίνθου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 229 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συζητήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας του και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο προπονητής της Δόξας Ψίνθου Γιώργος Ορφανίδης.

Αν και το ποδόσφαιρο δεν είναι η άμεση προτεραιότητά του όπως δήλωσε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», εντούτοις έχει μείνει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Αναλυτικά, τα όσα είπε είναι τα ακόλουθα: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχαμε. Σίγουρα είμαι ανοιχτός για να συζητήσω και για το μέλλον. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι το εξής. Τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου και ειδικά τώρα όπου λόγω του κορωνοϊού, θα δώσω πολύ μεγάλο βάρος στη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα αν όλα είναι καλά και μπορώ να ασχοληθώ και με το ποδόσφαιρο, θα το κάνω και θα συζητήσω πρώτα με τους ανθρώπους της Δόξας».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στην Α’ Κατηγορία αν και εφόσον τους ζητηθεί λόγω μιας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης και στο τοπικό, απάντησε ως εξής: «Θα είναι πολύ δύσκολο για τη Δόξα. Δεν αρκούν το να έρθουν όλοι οι Ψινθενοί παίκτες πίσω. Δεν θα είναι βέβαια ακατόρθωτο όπως είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ενίσχυση. Το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου δεν επαρκεί. Η Α’ Κατηγορία είναι ένα πρωτάθλημα που κατά την άποψή μου απαιτεί να έχει ένα ρόστερ τουλάχιστον 20 ενεργών ποδοσφαιριστών. Για να μην πω 23 με 24 παίκτες. Αλλιώς καμία ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στην Α’ Κατηγορία».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”