Ίκαρος Τριπολίτης: «Δεν θα είμαι στον Διγενή»

Ίκαρος Τριπολίτης: «Δεν θα είμαι στον Διγενή»

Ίκαρος Τριπολίτης: «Δεν θα είμαι στον Διγενή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου

Σε άλλη ομάδα και όχι στον Διγενή Κοσκινού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ίκαρος Τριπολίτης. Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε, λέγοντας ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, για το θέμα αυτό τόνισε τα εξής:
«Δεν θα μείνω στον Διγενή Κοσκινού. Δυστυχώς εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να παίξω τη νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα αγωνιστώ εκτός μεγάλου απροόπτου στη Β’ Κατηγορία».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των τοπικών πρωταθλημάτων μετά την πανδημία του κορωνοϊού, είπε τα εξής:
«Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Οι περισσότερες ομάδες θα επηρεαστούν οικονομικά. Η άποψή μου όμως είναι ότι πάλι θα βρεθούν δυο – τρεις ομάδες που θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία με τα ίδια μπάτζετ. Οι υπόλοιπες θα επηρεαστούν κατά 60% τουλάχιστον. Τα τελευταία χρόνια σίγουρα έχουν ξοδευτεί πολλά χρήματα στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι σωστό αυτά που λένε όλοι για τις υποδομές. Δεν μπορούμε να πάμε στο άλλο άκρο.

Είναι καλό να δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά, όμως δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει και εμάς που παίρνουμε ένα χαρτζιλίκι από το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να φεύγουμε από τη δουλειά μας, να αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς, να ξοδεύουμε βενζίνη και να μην παίρνουμε τίποτα. Δεν γίνεται. Διάβασα πρόσφατα τη συνέντευξη του φίλου μου και συνάδελφου Παγκράτη. Όπως θα σεβαστούμε και εμείς τους παράγοντες αντιλαμβανόμενοι ότι οι εποχές είναι δύσκολες, να σεβαστούν και αυτοί εμάς».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης