Συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με αντικείμενο τα τοπικά προϊόντα

Συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με αντικείμενο τα τοπικά προϊόντα

Συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με αντικείμενο τα τοπικά προϊόντα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 251 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τη διάθεση των τοπικών προϊόντων στην αγορά αυτή την κρίσιμη περίοδο είχαν στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου και ο εντεταλμένος σε θέματα Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ρόδου Σάββας Καραταπάνης.

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η πραγματική κατάσταση που υπάρχει αυτή την περίοδο στην αγορά, τα προβλήματα των παραγωγών σχετικά με τη διάθεσή τους και συζητήθηκαν προτάσεις για την εξάντληση από μέρους των εμπόρων της τοπικής παραγωγής.

Τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης συμφώνησαν σε από κοινού δράσεις που στόχο θα έχουν την ομαλή τροφοδοσία της αγοράς με τοπικά προϊόντα και την εξάντλησή τους από τους εμπόρους.

Η συνάντηση αυτή θεωρήθηκε απαραίτητη μετά τις διαμαρτυρίες των παραγωγών ότι λόγω της επικρατούσας κατάστασης δεν μπορούσαν να προωθήσουν τα εμπορεύματά τους σε όλα τα εμπορικά καταστήματα.

Η Περιφέρεια και οι Δήμοι σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια χαράσσουν ένα σχέδιο δράσεων για να διευκολύνουν τους παραγωγούς και την απορρόφηση των προϊόντων τους. Για τις δράσεις αυτές θα ενημερωθούν έγκαιρα οι παραγωγοί.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»