Ξεκίνησε η συντήρηση των στάσεων της «ΡΟΔΑ»

Ξεκίνησε η συντήρηση των στάσεων της «ΡΟΔΑ»

Ξεκίνησε η συντήρηση των στάσεων της «ΡΟΔΑ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 445 ΦΟΡΕΣ

Τη συντήρηση των στάσεων έχει ξεκινήσει η ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» και μάλιστα με τη συνδρομή των οδηγών της!
Ως γνωστόν, όλο αυτό το διάστημα του lockdown οι υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και των Νομικών του Προσώπων δεν σταμάτησαν να εργάζονται για την προετοιμασία του νησιού για την «επόμενη ημέρα» αλλά και την εξυπηρέτηση του κοινού, πάντα με τους κανόνες που τίθενται, αξιοποιώντας και τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει.


Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η «ΡΟΔΑ», εκτός από τις απολυμάνσεις στα οχήματά της που γίνονταν αδιαλείπτως όλο αυτό το διάστημα, έχει ξεκινήσει και τη συντήρηση των στάσεων.
Όπως δημοσιοποίησε, λοιπόν, χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, στο πλαίσιο της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου, των Επιχειρήσεων και των Οργανισμών του, οι οδηγοί της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την συντήρηση και τον καλλωπισμό των στάσεων στην πόλη της Ρόδου. Τις προσεχείς ημέρες θα συντηρηθούν και οι στάσεις της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» στα χωριά.

Και αναφέρει ο Δήμαρχος: «Ο σχεδιασμός μας προβλέπει αξιοπρεπείς στάσεις για όλους τους πολίτες του νησιού μας, ακόμη και των απομακρυσμένων χωριών του. Όλοι οι πολίτες της Ρόδου, θα απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες, γιατί στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο