Μιχ. Μπαριανάκης: «Αυτή είναι η μόνη λύση για να δούμε το Ροδίνι όπως του αξίζει»

Μιχ. Μπαριανάκης: «Αυτή είναι η μόνη λύση για να δούμε το Ροδίνι όπως του αξίζει»

Μιχ. Μπαριανάκης: «Αυτή είναι η μόνη λύση για να δούμε το Ροδίνι όπως του αξίζει»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 525 ΦΟΡΕΣ

Τη δική του άποψη προκειμένου να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πάρκο του Ροδινιού, κατέθεσε δημόσια ο επί σειρά ετών περιφερειακός και νομαρχιακός σύμβουλος κος Μιχάλης Μπαριανάκης.

Στην τοποθέτησή του, επισημαίνει συγκεκριμένα:
«Ως Αυτοδιοικητικός επί σειρά ετών και παρότι αν και δεν είχαμε αρμοδιότητα ως Νομαρχία και σήμερα Περιφέρεια, αφού είναι αρμοδιότητα του Δήμου Ρόδου, έκανα πολλές φορές παρεμβάσεις και εισηγήσεις, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα. Βλέποντας το δημοσίευμα και την πρόταση που κάνει η Τοπική Κοινότητα Ρόδου να δοθεί στη ΔΕΡΜΑΕ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Αφενός γιατί ως εταιρεία θα μπορέσει να το λειτουργήσει όπως το αναπολούμε όλοι οι Ροδίτες και αφετέρου ο Πρόεδρος Γιάννης Ιατρίδης έχει τεράστια εμπειρία ως πρώην Δήμαρχος για το πώς έστησε και λειτουργεί μέχρι σήμερα την Καλλιθέα.

Αυτό τον μαγευτικό εγκαταλελειμμένο χώρο που βλέπουμε σήμερα... το στοίχημα δεν είναι να το καθαρίσουμε ή να έχει τη μορφή του όπως παλιά το θυμόμαστε ή οι νέοι που το βλέπουν από φωτογραφίες.
Αλλά πώς θα λειτουργήσει και καθημερινά να είναι επισκέψιμος χώρος τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους κατοίκους μας!

Θέλω να πιστεύω ότι ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσουν και θα υλοποιήσουν την πρόταση της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου και επιτέλους το Ροδίνι θα το δούμε όλοι οι δημότες όπως το επιθυμούμε».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών