Μερικοί παίκτες στο τοπικό ξεκίνησαν να κάνουν παράπονα για τους χαμένους μισθούς

Μερικοί παίκτες στο τοπικό ξεκίνησαν να κάνουν παράπονα για τους χαμένους μισθούς

Μερικοί παίκτες στο τοπικό ξεκίνησαν να κάνουν παράπονα για τους χαμένους μισθούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 127 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Κάπου πήρε τ’ αυτί μου ότι μερικοί παίκτες ξεκίνησαν να κάνουν παράπονα για τους χαμένους μισθούς εξαιτίας του ότι τα τοπικά μας πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν πρόωρα.

Χρειάζεται δηλαδή να φτάσουμε στ’ άκρα για να καταλάβουμε ότι αυτό που συνέβαινε εδώ δεν ήταν απλώς υπερβολικό αλλά άρρωστο; Δε νομίζω. Όλοι το ξέραμε μα κάναμε πως δεν ακούγαμε.

Και οι ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές το ‘ξεραν, όμως τους βόλευε όλη αυτή η κατάσταση του τοπικού… Champions League. Το μεροκάματο να βγαίνει και τα υπόλοιπα είναι απλώς … να ‘χαμε να λέγαμε.

Αν φτάνεις στο σημείο να βγάζεις ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό με βάση τα λεφτά από το ποδόσφαιρο, τι να σου πω τώρα να σε παρηγορήσω.

Εκεί είναι χαμένο το παιχνίδι και όποια κίνηση εκ των υστέρων δεν μπορεί να σε σώσει. Τα γκολ στις καθυστερήσεις μετράνε μόνο μέσα στο γήπεδο κι εκτός αυτού κερδίζει η ζωή.

Μακάρι ό, τι ζήσαμε να το θυμόμαστε μετά από χρόνια και να γελάμε ως την απαρχή για τη σωτηρία και την αλλαγή «προσωπείου» στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, αυτή θα ‘ναι η καλή πλευρά.

Οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την αυτονόητη σύνδεση του αθλήματος με το ήθος και την αξιοπρέπεια, μέσα κι έξω από το γήπεδο, και μας διώχνει μια ώρα νωρίτερα από την κερκίδα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.