Μιχάλης Κοντός: «Θα έπρεπε να ντρέπονται!»

Μιχάλης Κοντός: «Θα έπρεπε να ντρέπονται!»

Μιχάλης Κοντός: «Θα έπρεπε να ντρέπονται!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 415 ΦΟΡΕΣ

Δριμεία επίθεση του προέδρου του Απόλλωνα Καλυθιών προς κάποιους που επιθυμούν να επιστρέψουν στα διοικητικά του συλλόγου

Ανεβαίνουν –όπως φαίνεται- και αυτό το καλοκαίρι οι τόνοι στον Απόλλωνα Καλυθιών! Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Κοντός ο οποίος κάνει επίθεση προς κάποιους που δεν κατονομάζει (εννοεί μάλλον παλιούς παράγοντες) οι οποίοι επιθυμούν να εμπλακούν και πάλι με τα διοικητικά.

Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι πρόκειται για ανθρώπους που «δημιούργησαν χρέη και κατάφεραν να διαλύσουν το σύλλογο».

Επίσης εκφράζει τις έντονες αντιρρήσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και τέταρτο ποδοσφαιρικό σωματείο στις Καλυθιές, όπως αναφέρει. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Κοντού αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας άρθρο 5, η θητεία της τωρινής Διοίκησης λήγει στις 19.04.2023 (εάν θα αποχωρήσω νωρίτερα αυτό δεν θα γίνει φέτος).

Όσο για τη δημιουργία τέταρτης ομάδας στις Καλυθιές, μετά τον Απόλλων, τον Σταυρό, το Φαληράκι, θα ήθελα να πω ότι ο κόσμος γελάει. Η ανεργία στη Ρόδο έχει χτυπήσει το 100% τον μήνα Απρίλιο και αυτοί μαζεύουν υπογραφές για νέα ομάδα.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ….

Το ιστορικό σωματείο Απόλλων Καλυθιών κατάφεραν και το διέλυσαν, δημιουργώντας χρέη ΠΑΝΤΟΥ, δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις, διώχνοντας κόσμο από το γήπεδο, διώχνοντας από την ομάδα όλους τους Καλυθενούς. Παίκτες, ο Απόλλων της δυνατής ομάδας, έγινε σάκος του μποξ και εκεί που πουλούσαν το παραμύθι στον κόσμο ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, τον μήνα Οκτώβρη να βρίσκεται 20 πόντους από τον πρώτο. Για τα χρέη που δημιούργησαν, έκαναν τον Κινέζο και δεν βοήθησαν καθόλου. Τώρα που η ομάδα καθαρίστηκε άρχισαν να ενδιαφέρονται και πάλι;

*Πέρυσι τέτοια εποχή μου φώναζαν ότι θα ρίξω την ομάδα, τα αποτελέσματα τα είδατε. Φέτος πάλι τα ίδια γκρίνια, γκρίνια. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα μπορούν να το κάνουν αγνά. Την επόμενη εβδομάδα θα έχει ανοιχθεί και Τραπεζικός Λογαριασμός με τις πληρωμές πια να γίνονται Τραπεζικά».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή