Κανονικά τα διασυλλογικά του στίβου

Κανονικά τα διασυλλογικά του στίβου

Κανονικά τα διασυλλογικά του στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 96 ΦΟΡΕΣ

Ανατροπή σε όσα ίσχυαν και διοργάνωση των αγώνων σε Ρόδο και Κω από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου έως και τα μέσα Ιουλίου, πριν τη διεξαγωγή των πανελληνίων. Από σήμερα ξανά οι αθλητές-αθλήτριες του στίβου από 13 ετών και πάνω στα στάδια για προπ

Νέα δεδομένα στο στίβο και προγραμματισμός για τη διεξαγωγή των διασυλλογικών πρωταθλημάτων σε τοπικό επίπεδο από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου έως και τα μέσα Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι διοργανώσεις θα ξεκινήσουν με το διασυλλογικό παμπαίδων-παγκορασίδων α’ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα της Κω και θ’ ακολουθήσουν στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» αυτές των Παίδων-Κορασίδων και των Ανδρών-Γυναικών με τα Σύνθετα των Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’.

Αυτό αλλάζει πλήρως τα όσα ξέραμε έως τώρα για το πώς θα κυλήσει η δράση στον στίβο, αφού οι περισσότεροι είχαν… ξεγραμμένα τα διασυλλογικά και περίμεναν τον τρόπο με τον οποίο θα «σωζόταν» η χρονιά τουλάχιστον με τα πανελλήνια.

Το διάστημα που θ’ ακολουθήσει θα υπάρξουν και από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου οι επίσημες ανακοινώσεις για τις οριστικές ημερομηνίες των αγώνων.

Οι διοργανώσεις των Πανελληνίων και οι ακριβείς ημερομηνίες τους θ’ ανακοινωθούν από τον ΣΕΓΑΣ παράλληλα με τις όποιες λεπτομέρειες των αγώνων. Το μόνο βέβαιο είναι πως το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών θα γίνει στην Πάτρα μαζί μ’ αυτό των Νέων, όπως και παλαιότερα.

Το άλλο θετικό επίσης για τον κλασικό αθλητισμό είναι ότι από σήμερα θα μπουν πάλι στα στάδιά μας οι αθλητές και οι αθλήτριες για προπονήσεις στ’ αγωνιστικά τμήματα ενόψει των Πανελληνίων, από 13 ετών και πάνω, μετά την έγκριση από τη ΓΓΑ του αιτήματος αυτού του ΣΕΓΑΣ όσον αφορά τους ηλικιακούς περιορισμούς.

Τα στάδια για το κοινό θα είναι κλειστά και θα υπάρχει έλεγχος από τον ΔΟΠΑΡ σε όσους εισέρχονται ή εξέρχονται των εγκαταστάσεων.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης