Ρόδος: Προχωράει το προπονητικό της κέντρο!

Ρόδος: Προχωράει το προπονητικό της κέντρο!

Ρόδος: Προχωράει το προπονητικό της κέντρο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 433 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος αγοράζει έκταση 25 στρεμμάτων προκειμένου να κάνει το νέο της σπίτι το οποίο αποτελεί όνειρο ζωής. Εργασίες για την κατασκευή δυο προπονητικών γηπέδων και για τις Ακαδημίες στον Άγιο Δημήτριο

Έτοιμη να αγοράσει έκταση προκειμένου να την μετατρέψει σε προπονητικό κέντρο, είναι η διοίκηση της Ρόδου!

Ο πρόεδρος Αντώνης Μαρτίνης είναι αποφασισμένος να βάλει τον πήχη ψηλά όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε άλλους τομείς. Το προπονητικό κέντρο της Ρόδου είναι ένα όνειρο ζωής για όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τα «ελάφια» αλλά καμιά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Ο κ. Μαρτίνης δηλώνει πανέτοιμος να προχωρήσει δυναμικά και για τον λόγο αυτό έχει βρει ήδη τον χώρο (έκταση 25 στρεμμάτων) που βρίσκεται σε σημείο που αποτελεί ουσιαστικά κόμβο και ενώνει όλες τις πλευρές του νησιού. Στη Ρόδο θεωρούν ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να προχωρήσουν σε ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάξει επίπεδο.

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός
Κατά τα άλλα, ξεκίνησε και επίσημα ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με την πρώτη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ. Το «παρών» εκτός του προέδρου Αντώνη Μαρτίνη έδωσαν και οι κ.κ. Βλάχος, Κάππος, Γερονικόλας, Αντώνογλου, Παπανικόλας, Πόκκιας, Χαρτερός, Καρίκη, Κουτούζος, Κεχαγιόγλου, Μαλλιάκας. Τηλεφωνικά στην συνεδρίαση μίλησε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος, οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι ακόλουθες:
«1. Έναρξη διαδικασιών για την ίδρυση της ΠΑΕ.
2. Πολυμετοχική μορφή με μετοχές των 10 ευρώ εκάστη.

Θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την έναρξη κατασκευής του Προπονητηρίου της ομάδας που τη λειτουργία του θα έχει η ΠΑΕ και θα ανήκει στους μετόχους της. Ακόμη στο πλαίσιο της ανάπτυξης υποδομών θα ξεκινήσει υπό την ευθύνη των Ακαδημιών η κατασκευή των δύο γηπέδων προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Δημητρίου.

Σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα σχέδια – μακέτες και θα αναλυθεί το μεγαλεπήβολο πλάνο του ιδιόκτητου προπονητηρίου, σε έκταση 25 στρεμμάτων. Σημειώνεται πως η ομάδα ξεκινά τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για ανανέωση ή μη συμφωνιών για το νέο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου