Σε αδράνεια παραμένει το τζούντο

Σε αδράνεια παραμένει το τζούντο

Σε αδράνεια παραμένει το τζούντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 111 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς προπονήσεις παραμένουν οι αθλητές από Ζυγό, Φλόγα και Αγήνορα στο νησί

Μπορεί αυτό το διάστημα αρκετά αθλήματα να επιστρέφουν στην κανονικότητα, δεν γίνεται όμως το ίδιο και μ’ εκείνα της επαφής, όπως είναι στη Ρόδο το τζούντο, αφού οι τρεις σύλλογοι του νησιού μας: ο Ζυγός, η Φλόγα και ο Αγήνορας παραμένουν σε αδράνεια.

Βάσει σχεδιασμού, το τζούντο μαζί με άλλα αθλήματα με ανάπτυξη στη Ρόδο: το τάε κβον ντο, το ζίου ζίτσου και τα διάφορα συστήματα του καράτε, θα επιστρέψουν στη δράση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, από τον Ιούνιο και υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει συγκεκριμένα με το τζούντο, πριν κάποιες ημέρες έγινε τηλεδιάσκεψη, κατά την οποία κορυφαίοι Έλληνες προπονητές, μεταξύ αυτών και ο Μιχάλης Χατζηνικολάου από τη Φλόγα, αντάλλαξαν απόψεις, παρόντων και μελών της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, είναι στα σχέδια να δημιουργηθεί ένα σποτάκι για να παίξει στην τηλεόραση ή το διαδίκτυο, που θα ξεκαθαρίζει κάποια στοιχεία για το χαρακτήρα του αθλήματος και πώς μπορεί με συγκεκριμένους τρόπους οι αθλητές και οι αθλήτριές του να προπονηθούν με ασφάλεια χωρίς επαφή.

Με τα όσα ισχύουν έως τώρα, επιτρέπεται στα κλειστά γυμναστήρια η παρουσία ενός ατόμου ανά 30 τ.μ., κάτι που ουσιαστικά δεν επιτρέπει σε όσους επιθυμούν στα παραπάνω αθλήματα, να προπονηθούν. Το τζούντο επίσης έχει ένα αβαντάζ, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση και αφορά το ότι δεν διεξάγονται μέσα στο καλοκαίρι τα πανελλήνια πρωταθλήματά του.

Συγκεκριμένα, αυτά των αναπτυξιακών κατηγοριών έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο και των Ανδρών-Γυναικών πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο.

Τώρα, όσον αφορά τη φιλοξενία του Πανελλήνιου Τουρνουά στη Ρόδο από τη Φλόγα τον ερχόμενο Νοέμβριο, είναι πολύ δύσκολο να γίνει και μάλλον τη θέση του θα πάρει μια αναπτυξιακή ημερίδα με συμμετοχή, πέραν της διοργανώτριας, και από Ζυγό και Αγήνορα.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα