Ειδική σύμβουλος του δημάρχου Ρόδου η Τσαμπίκα Μανωλάγκα

Ειδική σύμβουλος του δημάρχου Ρόδου  η Τσαμπίκα Μανωλάγκα

Ειδική σύμβουλος του δημάρχου Ρόδου η Τσαμπίκα Μανωλάγκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1850 ΦΟΡΕΣ

Ως ειδική σύμβουλος του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, προσελήφθη η κ. Τσαμπίκα-Ραφαηλία Μανωλάγκα, για θέματα που άπτονται της τεκμηρίωσης του στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Στη σχετική απόφαση της γενικής γραμματέως του δήμου κ. Κυριακής Νικολαΐδου αναφέρονται τα εξής:
«Προσλαμβάνουμε την Τσαμπίκα Ραφαηλία ΜΑΝΩΛΑΓΚΑ του Νικολάου, Πτυχιούχο Τ.Ε.Ι., με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ως Ειδική Σύμβουλο για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε θέματα που άπτονται της τεκμηρίωσης (documentation) του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού καθώς και των μετρήσεων αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας όλων των οργανικών μονάδων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.

Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά στο Δήμαρχο, στους αρμόδιους Αντιδημάρχους και στα συλλογικά όργανα του Δήμου και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

Ειδικότερα η σύμβουλος θα παρέχει τη συμβουλευτική της υποστήριξη σε θέματα τεκμηρίωσης (documentation), εισηγήσεων, εκθέσεων, απολογισμών και εκτενών εγγράφων–παρουσιάσεων με την ενσωμάτωση αποδεικτικών δεδομένων (πίνακες, διαγράμματα) με χρήση προγραμμάτων Η/Υ επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων, παρουσιάσεων και βάσεων δεδομένων που απαιτούνται για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδιασμού και του Επιχειρησιακού Προγραμματισμού του Δήμου και την παρακολούθηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των δομών του.

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Οι συνολικές δαπάνες μισθοδοσίας και εργοδοτικών εισφορών προϋπολογίζονται σε 13.000,00 € και 3.500,00 € αντίστοιχα, οι οποίες θα βαρύνουν τους Κ.Α. 00-6031.0001 και Κ.Α. 00-6053.0001 αντίστοιχα του προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2020.
Η Γενική Γραμματέας Κυριακή Νικολαΐδου».

Στην Περιφέρεια
Με σύναψη μίσθωσης έργου προσελήφθησαν μία ΠΕ Νομικός και μία ΠΕ Διοικητικού στην αναπτυξιακή εταιρεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 27 Απριλίου και αναφέρονται σ’ αυτήν τα εξής:
«ΘΕΜΑ 2ο:
Ο Πρόεδρος κοινοποίησε στα μέλη του Δ.Σ. το υπ’ αριθμ. 2756/22-04-2020 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων, που αφορούσε στην υπ.’ αριθμ. ΣΜΕ 01/2020 με Α.Π. 2746/26-03-2020 ανακοίνωση της Εταιρείας σχετικά με την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ Νομικών ή ΠΕ Πολιτικών Επιστημών ή ΠΕ Κοινωνικών Επιστημών με Σύμβαση Μίσθωσης έργου μέχρι τις 30/06/2022, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «WINTERMED: WINTER ISLANDS NETWORK FOR ALL YEAR ROUND TOURISM EXPERIENCE IN THE MEDITERRANEAN», του Προγράμματος INTERREG MED.

Στη συνέχεια, ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι αφού εγκριθεί το ανωτέρω πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων, θα πρέπει η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ να προχωρήσει στην υπογραφή Σύμβασης Μίσθωσης έργου με τον επιλεγμένο εκ των υποψηφίων. Πιο συγκεκριμένα, για τον κλάδο ΠΕ Νομικών ή ΠΕ Πολιτικών Επιστημών ή ΠΕ Κοινωνικών Επιστημών επιλέχθηκε η κα ΡΟΥΜΠΕΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΦΩΤΗ.
Βάσει των προαναφερθέντων, το Δ.Σ. ομόφωνα εγκρίνει το υπ’ αριθμ. 2756/22-04-2020 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων και αποφασίζει τη σύναψη Συμβάσεως Μίσθωσης έργου διάρκειας έως τις 30/06/2022 με την κα ΡΟΥΜΠΕΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΦΩΤΗ (ΠΕ Νομικών) στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου: ««WINTERMED: WINTER ISLANDS NETWORK FOR ALL YEAR ROUND TOURISM EXPERIENCE IN THE MEDITERRANEAN», του Προγράμματος INTERREG MED.

ΘΕΜΑ 3ο:
Ο Πρόεδρος κοινοποίησε στα μέλη του Δ.Σ. το υπ’ αριθμ. 2757/22-04-2020 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων, που αφορούσε στην υπ.’ αριθμ. ΣΜΕ 02/2020 με Α.Π. 2747/26-03-2020 ανακοίνωση της Εταιρείας σχετικά με την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού με Σύμβαση Μίσθωσης έργου μέχρι τις 30/04/2022, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «DESTIMED PLUS: ECOTOURISM IN MEDITERRANEAN DESTINATIONS: FROM MONITORING AND PLANNING TO PROMOTION AND POLICY SUPPORT», του Προγράμματος INTERREG MED.
Στη συνέχεια, ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι αφού εγκριθεί το ανωτέρω πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων, θα πρέπει η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ να προχωρήσει στην υπογραφή Σύμβασης Μίσθωσης έργου με τον επιλεγμένο εκ των υποψηφίων. Πιο συγκεκριμένα, για τον κλάδο ΠΕ Διοικητικού επιλέχθηκε η κα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ.

Βάσει των προαναφερθέντων, το Δ.Σ. ομόφωνα εγκρίνει το υπ’ αριθμ. 2757/22-04-2020 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων και αποφασίζει τη σύναψη Συμβάσεως Μίσθωσης έργου διάρκειας έως τις 30/04/2022 με την κα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ (ΠΕ Διοικητικού) στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου: «DESTIMED PLUS: ECOTOURISM IN MEDITERRANEAN DESTINATIONS: FROM MONITORING AND PLANNING TO PROMOTION AND POLICY SUPPORT», του Προγράμματος INTERREG MED».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς