Ο τρόπος για να γράψει κάποιος ιστορία…

Ο τρόπος για να γράψει κάποιος ιστορία…

Ο τρόπος για να γράψει κάποιος ιστορία…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 102 ΦΟΡΕΣ

To σχέδιο της Ρόδου για τη δημιουργία ενός νέου αθλητικού κέντρου που θα περιλαμβάνει και σύγχρονο γήπεδο, δεν είναι απλώς ένα μεγαλόπνοο σχέδιο.

Είναι κάτι που αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα γράψει η ιστορία ως το πιο σημαντικό γεγονός στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας στη σύγχρονη ιστορία. Αν και κατά καιρούς πολλές διοικήσεις ομάδων έχουν εκφράσει μια ανάλογη επιθυμία και μάλιστα έχουν παρουσιαστεί και μακέτες, εντούτοις καμία δεν κατάφερε όχι να υλοποιήσει αλλά έστω να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία.

Η κατασκευή ενός τέτοιου έργου που οπωσδήποτε λείπει από την περιοχή μας, είναι τόσο ουσιαστική που θεωρείται δεδομένο πως θα αλλάξει το επίπεδο συνολικά του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. Το νησί μας θα μπει σε μια άλλη εποχή και θα δημιουργηθούν και νέες ευκαιρίες μέσα από την όλη διαδικασία.

Φανταστείτε μόνο τις ομάδες από το εξωτερικό που θα μπορούν να έρχονται στο νησί για να κάνουν κομμάτια της προετοιμασίας τους, το πόσο θα αυξήσει και την τουριστική κίνηση (ως εναλλακτική μορφή) αλλά και το πόσο θα επηρεάσει την ποδοσφαιρική κουλτούρα όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα στην περιοχή μας.

Αν τα βάλουμε κάτω, το έργο αυτό ασφαλώς και είναι πολύ πιο μεγάλο ακόμα και από μια άνοδο στο πρωτάθλημα της Super League. Και αυτό διότι χωρίς σύγχρονο γήπεδο, η καθιέρωση μιας ομάδας της περιοχής μας στα μεγάλα σαλόνια (που είναι και το ζητούμενο), ρεαλιστικά δεν μπορεί να είναι εφικτή. Με ένα τέτοιο έργο όμως, ασφαλώς και αποκτάει μεγαλύτερες πιθανότητες για να μπορέσει να τα καταφέρει.

Συζητώντας λοιπόν για ποδόσφαιρο στη Ρόδο, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να προτάξουμε τη δημιουργία ενός τέτοιους αθλητικού κέντρου.

Είναι κάτι που πρέπει να δουν πολύ σοβαρά και οι αρμόδιοι φορείς βοηθώντας προς αυτή την κατεύθυνση καθώς μέσα από αυτό, το νησί της Ρόδου θα κερδίσει συνολικά σε πολλούς και διάφορους τομείς.

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα