Άρης Σουλούνιας: Ο ΠΡΟΤΟΥΡ με νέα μορφή, χρήσιμο εργαλείο τουριστικής προβολής

Άρης Σουλούνιας: Ο ΠΡΟΤΟΥΡ με νέα μορφή, χρήσιμο εργαλείο τουριστικής προβολής

Άρης Σουλούνιας: Ο ΠΡΟΤΟΥΡ με νέα μορφή, χρήσιμο εργαλείο τουριστικής προβολής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 473 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την πρόσφατη γενική συνέλευση του Οργανισμού Προώθησης του Ροδιακού Τουρισμού και το σχεδιασμό για την επανασύστασή του, μίλησε στον “sky Ρόδου” ο Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μέλος του ΣΕΤΕ και της ΠΟΞ, ξενοδόχος της Ρόδου Άρης Σουλούνιας, τονίζοντας ότι εάν ο ΠΡΟΤΟΥΡ ξαναστηθεί με νέα μορφή σε νέες βάσεις με χρηματοδότηση και αποφάσεις που θα αφορούν συνολικά το νησί και τους επαγγελματίες, θα μπορεί να είναι ένα χρήσιμο λειτουργικό εργαλείο για την τουριστική προβολή του νησιού.

Σε διαφορετική περίπτωση, σημείωσε ο κ. Σουλούνιας, εάν πάμε στα παλιά τραγελαφικά, θα είναι μία νέα αποτυχημένη προσπάθεια, εννοώντας τις τακτικές του παρελθόντος για το ποιός θα κάνει κουμάντο, ποιός θα έχει το πάνω χέρι κ.λπ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σουλούνιας έδωσε πεντάλεπτη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BBC World News (με εκατομμύρια τηλεθεατές) αμέσως μετά την ανακοίνωση των κυβερνητικών εξαγγελιών, για το άνοιγμα της χώρας μας στον Τουρισμό. «Το μήνυμα το οποίο βγαίνει με τόσα εκατομμύρια τηλεθεατών είναι ότι χαιρετίζουμε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, αλλά παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει η ασφάλεια που ζητούν οι ταξιδιώτες για να επισκεφθούν την Ελλάδα. Πόσο ασφαλής είναι η χώρα, τι θα συμβεί εάν προκύψει κρούσμα και πώς θα το αντιμετωπίσουμε, αν θα γίνονται tests, πότε θα ανοίξουν τα αεροδρόμια…
Γενικότερα θα πρέπει να υπάρξει η ασφάλεια για να πάρει ο ταξιδιώτης το αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ.

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού