Για αυθαιρεσίες καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Χάλκης η μειοψηφία

Για αυθαιρεσίες καταγγέλλει τη δημοτική αρχή  Χάλκης η μειοψηφία

Για αυθαιρεσίες καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Χάλκης η μειοψηφία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 502 ΦΟΡΕΣ

Για αυθαίρετες και παράνομες εργασίες στο ιστορικό κτήριο του ταχυδρομείου της Χάλκης κατήγγειλε τη δημοτική αρχή η μειοψηφία, ζητώντας παράλληλα την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή που έστειλαν στις αρμόδιες αρχές (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου) οι δημοτικοί σύμβουλοι Χάλκης κ.κ. Μιχάλης Σταματιάδης, Χρύσα Βελή, Βασίλης Χ. Χειμωνέττος, Αντώνης Φαναράκης, Λάμπρος Μαρκάκης και Τάκης Χρυσοβέργης, επισημαίνεται μεταξύ άλλων το γεγονός αυτό και ζητείται η άμεση αποκατάστασή του.

Σε επιστολή τους στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο επικεφαλής της μειοψηφίας κος Σταματιάδης, επισημαίνει ότι πριν από λίγες μέρες ο Δήμαρχος προσκάλεσε τους επαγγελματίες που διαθέτουν καταστήματα στην πλατεία της Χάλκης, σε δημόσια συζήτηση με βασικό θέμα τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων που παραχωρεί κάθε χρόνο ο δήμος στους επαγγελματίες.

Υπάρχει ένας Χαλκίτης ή ένας πολίτης που να συμφωνήσει με την αυθαιρεσία αυτή; - αναρωτιέται η αντιπολίτευση σε σχετική ανακοίνωσή της. Οι ίδιοι σημειώνουν ότι δεν μπορεί αυθαίρετα και αβασάνιστα χωρίς την έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών να κακοποιείται ένα τέτοιο κτήριο και ζήτησαν να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση και μορφή του.

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης